Tyrvään Pappila – ravintola ja tapahtumatalo Sastamalassa

Asemakatu 4,

Sastamala

+358 50 516 6521

postia@tyrvaanpappila.fi

Tyrvään Pappila – ravintola ja tapahtumatalo Sastamalassa

Asemakatu 4,

Sastamala

+358 50 516 6521

postia@tyrvaanpappila.fi

Sastamalan keskustassa, Liekoveden rannalla on yksi Suomen kauneimmista ja tyylikkäimmistä pappiloista. Tyrvään Pappila yhdistää herkullisen ruoan, taiteen ja elämykselliset tapahtumat ympäri vuoden. Kesäaikaan käytössä on myös vehreä terassi sekä elävän musiikin ja teatterin amfiteatteri. Puutarhassa pääset tutustumaan kukkaloiston lisäksi eri taiteilijoiden veistoksiin.

Satavuotiaan Tyrvään Pappilan upea historiallinen miljöö, elävä kulttuuri ja herkullinen ruoka tekevät vierailusta ainutlaatuisen. Huolella entisöity Pappila palvelee niin ruokailijoita, yksityisiä juhlien järjestäjiä kuin yritysten edustustarpeitakin. Tyrvään Pappilan keittiömestarit huolehtivat siitä, että asiakkaat pääsevät nauttimaan uusista makuelämyksistä ja unohtumattomista menukokonaisuuksista. Ruoat valmistetaan lähellä tuotetuista raaka-aineista paikallisia erikoisuuksia hyödyntäen. Pappilan luonteikkaat viinit ovat omaa maahantuontia Euroopan pieniltä viinitiloilta.

Tyylikkäät tilat tarjoavat upeat puitteet onnistuneisiin juhliin sekä inspiroiviin kokouksiin. Ryhmille järjestetään tilauksesta opastettuja kierroksia Pappilassa sekä ympäröivässä puutarhassa. Tervetuloa nauttimaan Pappilan ainutlaatuisesta tunnelmasta!

Kuvia kohteesta