Saunamaailman kokous- ja juhlatilat

Kaunistontie 128,

Sastamala

+358 500 123 500

saunamaailma@saunamaailma.pro

Saunamaailman kokous- ja juhlatilat

Kaunistontie 128,

Sastamala

+358 500 123 500

saunamaailma@saunamaailma.pro

Saunamaailman tiloissa järjestät monenlaisia tilaisuuksia kokouksista juhliin!

Vinttiareena on upea juhlapaikka.

Vinttiareena eli Navetan parvi on tunnelmallinen juhlapaikka, jossa on mukana ripaus vanhaa aikaa ja maalaishenkeä. Vinttiareena on oivallinen juhlapaikka hää-, rippi- ja yo-juhlien sekä syntymäpäivien pitopaikaksi tai isomman asiakas- tai henkilöstöjuhlan viettopaikaksi.

Elävää musiikkia varten on oma erillinen ohjelmalava ja ruoka- sekä juomahuollolle oma tilansa. Pitkät pöydät tuoleineen muuntuvat juhlien mukaan.

Navetan parvi on omimmillaan 30-70 hengen juhliin.

Nykyaikaiset WC-tilat sijaitsevat navetan alakerrassa. Parvella on lämmittimet, joten lämpöä riittää myös talvella.

Saunamaailman oleskelu- ja neuvottelutilat:
Suurikin juhlan aihe voi mahtua pieneen tilaan. Voit vuokrata Aittaneukkarin tai Perinnesaunan oleskelutilan tai vaikka molemmat lähellä toisiaan olevat tilat, toinen oleskeluun ja toinen ruokailuun. Tilat ovat käytettävissä ympäri vuoden.

Aittaneukkari on varustettu nykyaikaisine av-laitteineen ja internet-yhteyksineen ja onkin oiva paikka kokouksille ja tiimipäiville.

Ruokailukatos:
Lasinen ruokailukatos on hyvä vaihtoehto vapaamuotoiselle juhla- ja neuvottelutilalle silloin, kun tavoitteena on rentous ja hyvä fiilis.

Ruokailukatoksessa on istumatilaa pöydän ympärillä mukavasti 16 henkilölle, ja avarat lasiseinät tekevät paikasta luonnonläheisen.

Täällä pääset nauttimaan ruuan valmistuksesta, sillä ruokailukatoksen välittömässä läheisyydessä on loimutus- ja savustuspaikkamme.

Kuvia kohteesta