Satukurki-mökkimajoitus Sastamalan maaseudulla

Houhajärventie 194,

Sastamala

+358 50 378 9208

info@kommeekurki.fi

Satukurki-mökkimajoitus Sastamalan maaseudulla

Houhajärventie 194,

Sastamala

+358 50 378 9208

info@kommeekurki.fi

Olisiko leirintämökin sijaan mukavaa yöpyä vähän kuin isossa leikkimökissä? Kommeen Kurjen talomajoitusrakennuksen läheisyydessä on keväällä 2021 valmistunut Satukurki-mökki, jossa on majoitustila neljälle henkilölle. Mökki sijaitsee puutarhan reunalla, metsän laidassa, kauniissa peltomaisemassa. Pihassa on nuotiopaikka. Mökkikausi kestää toukokuusta syyskuuhun. Mökin voit vuokrata ilman liinavaatteita tai liinavaatteiden kera.

“Ihana pieni mökki, jossa kaikki tarvittava, todella kaunista seutua, pelto oli uskomattoman kaunis kylpiessään usvaisessa aamuauringossa.” – T & C 1.7.2021

Mökissä on monipuolinen perusvarustelu ja Wi-Fi. Satukurki on sisustettu leikkisästi, vähän satumetsänkin tunnelman mieleen tuovaksi mökiksi. Mökki on n. 20 m², ja tila on yhtenäinen. Lisäksi mökissä on katettu n. 2 x 4,5 metrin kokoinen terassi. Mökissä on lattiatuuletin ja yhdessä ikkunassa hyttysverkko.

Mökin voit varata Kommeen Kurjen talomajoituksen yhteyteen lisätilaksi tai pelkältään simppeliksi, mutta riittävästi varustelluksi majoitukseksi. Satukurki-mökkiin voi ottaa pienellä lisähinnalla myös lemmikin tai vaikka kaksi.

Satukurki-mökin varusteluun kuuluu kaksi 90 cm leveää kerrossänkyä peittoineen ja tyynyineen, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, keittolevy, juomavettä ja kaksi lämpöpatteria. Saatavilla on syöttötuoli ja vauvan matkasänky. Käytössä on ulkohuussi käsienpesupaikkoineen ja kärrysaunan suihku, jossa voi myös pestä astioita.

Kommee Kurki on Visit Tampereen Valitse vastuullisemmin -kohde ja sateenkaariystävällinen We Speak Gay -majapaikka.

Kuvia kohteesta