Rautavesi Sightseeing

Rautavedenkatu 22,

Sastamala

+358 40 063 8935

info@ironlakesafari.fi

Rautavesi Sightseeing

Rautavedenkatu 22,

Sastamala

+358 40 063 8935

info@ironlakesafari.fi

Tällä retkellä pääset näkemään Rautaveden lähes koko kirjon ja nauttimaan myös vauhdista vesillä.

Retki alkaa rauhallisella lipumisella Vammaskosken sillan alitse Liekoveden puolelle. Pyörähdämme Kaalisaaren hyppytornien edustalla ja jatkamme matkaa takaisin Rautaveden puolelle. Vammalan kaupunkia ehtii ihastelemaan hitaasta vauhdista lipuessamme kohti Tyrvään Pyhän Olavin kirkkoa.

Kirkon jäätyä taaksemme on aika nauttia vauhdin hurmasta vesillä. Kiihdytämme veneen liukuun ja alamme kiitämään Rautaveden selkää. Vauhdista on aikaa katsella Rautaveden uljasta vesistöä. Pian saavummekin jo Ellivuoren edustalle, jolloin on aika tiputtaa vauhtia ja alkaa tutkimaan Ellivuoren ympäristön vesistöä.

Lipuessamme kohti Hiedanvuolletta alitamme Ellivuoren sillan. Kohta oikealla näemme Eliivuoren päärinteet. Kurvataan vasemmalle ja jatketaan matkaa kohti Kiuralan siltaa. Kiuralan ja Kirkkovuolteen maisemat ovat upeineen mökkeineen mykistäviä.

Palattuamme Ellivuoren edustalle on aika huilata tovi parkissa kellutellen ja pullakahvit nauttien. Tauon jälkeen on aika nauttia taas hetki vauhdista ja aloittaa siirtymä takaisin keskustan suuntaan. Loppumatkasta on vielä aikaa hiljentää ja nauttia kesäisestä Vammalasta.

Kuvia kohteesta