Rautavesi Cruise

Rautavedenkatu 22,

Sastamala

+358 40 063 8935

info@ironlakesafari.fi

Rautavesi Cruise

Rautavedenkatu 22,

Sastamala

+358 40 063 8935

info@ironlakesafari.fi

Tällä miniristeilyllä näet käytännössä koko Rautaveden ja Kuloveden vesistön. Lisäksi Siuron Koskibaarin pizza, se nyt vain kuuluu kesään.

Retki aloitetaan lipumalla hiljalleen Tyrvään Pyhän Olavin kirkolle asti. Samalla ehdit ihastella kesäistä Vammalaa järveltä käsin. Kirkon jälkeen on aika päästää hevosvoimat valloilleen ja pyyhkäistä Rautaveden selkä alta pois.

Ellivuoren kohdalla hidastetaan ja nautitaan maisemista. Ellivuoren sillan alta suuntaamme kohti Kutalan siltaa. Kutalan sillan alitettuamme olemmekin Kulovedellä ja on aika nostaa vene taas liukuun. Matkavauhdista huolimatta ehdit hyvin ihailemaan Kuloveden maisemia.

Sitten saavummekin Siuron vierasvenesatamaan, josta on noin 500 metrin kävelymatka Koskibaariin. Maukas pizza ja huurteinen kruunaavat tämän risteilyn. Koskibaarissa oloaika on noin 1,5-2 h.

Mahat täynnä on hyvä aloittaa kotimatka. Kuloveden selkä pyyhkäistään taas matkavauhtia ja bongaillaan tulomatkalla näkemättä jääneet maisemat. Kutalan sillan ja Ellivuoren väli mennään taas hiukan rauhallisemmin maisemista ja kesästä nauttien.

Sitten onkin vielä loppurutistus ja Rautaveden selkä jäljellä. Vehkeet liukuun ja nautitaan kesästä. Lopussa vielä hetki rauhallista lipumista ennen kotisatamaan saapumista. Tämä risteily on kesän kohokohta!

Kuvia kohteesta