Metsäkylpy luonnossa, lempeää olemista oman itsensä äärellä

Kallialan koulutie 91,

Sastamala

+358 50 373 3116

mielensoinnut@gmail.com

Metsäkylpy luonnossa, lempeää olemista oman itsensä äärellä

Kallialan koulutie 91,

Sastamala

+358 50 373 3116

mielensoinnut@gmail.com

Metsäkylvyssä saat olla lempeästi itsesi äärellä ohjauksessani.

Metsäkylvyn aluksi kerron lyhyesti luonnon hyvinvointivaikutuksista. Tämän jälkeen aloitamme itse Metsäkylvyn rauhoittumisella ja pysähtymisellä. Alun pysähtymisessä juurrutamme itsemme kyseiseen hetkeen keskittyen aistimaan itsemme maan kannateltavana sekä käyttäen hengitysharjoituksia. Metsäkylvyn aikana ollaan usein hiljaisuudessa, jotta mahdollistetaan rentoutuminen ja “metsään uppoutuminen” syvemmin. Minä ohjaajana annan erilaisia harjoituksia, joiden avulla tutustutaan metsään kaikkien aistien kautta. Mitään ei siis tarvitse tietää ennakkoon. Harjoituksina voi olla esimerkiksi mieleisten elementtien etsimistä ja tutkimista, silmät kiinni maassa makoilua tai puiden lehtien havinan tahtiin hengittämistä. Metsäkylvyt voivat kestää 15 minuutista useampaan tuntiin.

Metsäohjaukset voidaan toteuttaa lähes missä tahansa Tampereen, Nokian tai Sastamalan alueella, joten ota rohkeasti yhteyttä ja löydetään teidän ryhmälle juuri sopiva paikka.

Voit myös varata valmiin Metsäkylpypaketin Tentsile-leirin mukavuuksin! Mielen Soinnut ja Kommee Kurki yhteistyössä mahdollistavat Metsäkylvyn hyvin varustellussa Tentsile-leirissä ja sitä ympäröivässä metsässä! Luvassa on rentoutusta, lempeää yhdessäoloa ja yhteyttä luontoon. Metsässä oleminen kirkastaa ajatuksia ja lievittää stressiä, ja Metsäkylvyn hyödyt ovat tieteellisesti todistettuja. Varaa siis tyky-päivään tai vaikka ystäväporukalle rentouttava Metsäkylpypaketti Sastamalan maaseudulla.

Esittelyvideo kohteesta

Kuvia kohteesta