Metsäkylpy ja Tentsile-lepohetki Sastamalassa

Houhajärventie 194,

Sastamala

+358 50 378 9208

info@kommeekurki.fi

Metsäkylpy ja Tentsile-lepohetki Sastamalassa

Houhajärventie 194,

Sastamala

+358 50 378 9208

info@kommeekurki.fi

Metsäkylpypaketti Tentsile-leirin mukavuuksin! Mielen Soinnut ja Kommee Kurki yhteistyössä mahdollistavat nyt Metsäkylvyn hyvinvarustellussa Tentsile-leirissä ja sitä ympäröivässä metsässä! Luvassa on rentoutusta, lempeää yhdessäoloa ja yhteyttä luontoon. Metsässä oleminen kirkastaa ajatuksia ja lievittää stressiä, ja Metsäkylvyn hyödyt ovat tieteellisesti todistettuja. Varaa siis tyky-päivään tai vaikka ystäväporukalle rentouttava Metsäkylpypaketti Sastamalan maaseudulla.

Paketti sisältää Mielen soinnut -metsäkylpyohjauksen äänimaljojen maustamana sekä oleilun puutelttaleirissä lintujärven rantamilla. Kun saavutte Kommeen Kurjen pihaan, yrittäjä Anja Hanhijärvi ottaa teidät vastaan ja opastaa leiriin sekä näyttää mm. puutelttojen sadesuojusten käytön. Koulutettu Metsäkylpyohjaaja Satu Kunnari saapuu paikalle niin, että Metsäkylpyohjaus aloitetaan klo 12.30. Metsäkylpyyn sisältyy sopivissa kohdin äänimaljojen rentouttava resonointi, joka paitsi kuulostaa ihanalta, hoitaa kehoa hellävaraisesti sisältäpäin hieroen. Metsäkylpyohjauksen jälkeen teillä on aikaa vaikkapa makoilla leirin kahdessa puuteltassa, joista molempiin mahtuu kerralla 3 aikuista. Leirin tulistelupaikka on myös käytössänne silloin kun ei ole voimassa metsäpalovaroitusta, ja ehditte halutessanne keitellä nokipannukahvit ja teet.

Metsäkylpy- ja puutelttaleiripaketti sisältää:
– Tentsile-leiri puutelttoineen ja varustuksineen käytössä klo 12-15
– Metsäkylpyohjaus klo 12.30-13.30, 60 min
– leirissä mm.: nuotiopaikka nuotiopuineen ja nokipannukahvitarvikkeineen, puucee ja käsienpesupiste, kiikarit
– ota mukaan: oma vesipullo, lämmintä vaatetta, makuualusta/istuinalusta (leirissä on joitain istuinalusia joita voi tarvittaessa lainata), eväät tarpeen mukaan
– lisäpalveluna saatavilla pientä purtavaa ja marja-yrttishottitarjoilu sopimuksen mukaan
– ryhmäkoko 1-12 hlöä
– paketti saatavilla ti, ke ja to klo 12-15 touko-syyskuussa
– hinnasto: 1-4 hlöä 225 €, 5-9 hlöä 285 €, 10-12 hlöä 315 €

Esittelyvideo kohteesta

Kuvia kohteesta