Matkaparkki asuntoautolle tai -vaunulle Sastamalassa

Houhajärventie 194,

Sastamala

+358 50 378 9208

info@kommeekurki.fi

Matkaparkki asuntoautolle tai -vaunulle Sastamalassa

Houhajärventie 194,

Sastamala

+358 50 378 9208

info@kommeekurki.fi

Matkaparkki yhdelle asuntoautolle tai -vaunulle rauhallisessa pihassa pellon reunassa Sastamalassa. Kommeen Kurjen Matkaparkki on varattavissa kesäkuusta myöhäiseen syksyyn asti. Matkaparkkikäyttöön valmisteltu suojaisa, ison vaahteran varjostama viihtyisä pihanurkkaus on sorapintainen, ja vieressä pellon reunassa on matkaparkin oma nuotiopaikka. Myös lemmikit voivat tulla tähän matkaparkkiin.

Paikkahinta on 20 €/yö, ja se sisältää valosähkön, veden täytön vesijohtovedellä, oman nuotiopaikan käytön (nuotiopuut 5 €) ja suihkumahdollisuuden pihatien varressa olevassa kärrysaunassa. Saunalle voi myös varata saunavuoron lisämaksusta. Matkaparkki on käytössänne klo 14 lähtien ja luovutus on klo 12.

Läheisellä lintujärvellä asustaa kurkia ja laulujoutsenia, ja nämä isot linnut tekevätkin alueen äänimaisemasta erikoisen. Kurjet myös kaartavat usein aivan pihan läheltä syömään lähipelloille, joten aina joskus voit nähdä kurjen näyttävän ylilennon.

Kommeen Kurjen pihassa on lapsille paljon leikkitilaa. Läheisellä nurmialueella on keinuja ja trampoliini. Toisella puolella piha-aluetta, talomajoituksen rakennuksen vieressä, on pieni hiekkalaatikko ja liukumäki sekä perinteinen puutarhakeinu.

Lue lisää sivuiltamme ja varaa viihtyisä matkaparkki maaseudulta.

Kuvia kohteesta