Herra Hakkaraisen talo

Marttilankatu 10,

Sastamala

+358 44 770 3102

info@herrahakkaraisentalo.fi

Herra Hakkaraisen talo

Marttilankatu 10,

Sastamala

+358 44 770 3102

info@herrahakkaraisentalo.fi

Sastamalassa sijaitseva Herra Hakkaraisen talo on jännittävä ja ihastuttava teemapuisto, joka perustuu rakastetun lastenkirjailija Mauri Kunnaksen kirjoihin. Talossa pääsee sukeltamaan tarinoiden sisään ja leikkimään Kunnaksen kirjoista tutuissa yksityiskohtaisissa maisemissa.

Voit leikkiä kotia Herra Hakkaraisen omassa kodissa tai miekkailla Kuningas Artturin ritareiden salissa. Pääset myös vierailemaan tulevaisuuden avaruudessa sekä menneisyydessä Koiramäen lasten kaupungissa.

Toukokuusta lokakuun loppuun avoinna on lisäksi Herra Hakkaraisen hurjan hauska autopiha. Polkuautoillessa voit poiketa esimerkiksi Bensa-Paulille tankkaamaan kallista bensaa tai Himmun pesukadun Minä Itte -pesulaan pesemään menopelisi.

Ihanien tavaroiden kaupassa on myynnissä monenlaisia matkamuistoja, joista monessa on mukana joko Herra Hakkarainen tai joku muu Mauri Kunnaksen rakastetuista hahmoista. Kauppa on avoinna kaikille asiakkaille, eikä siellä käymistä varten tarvitse ostaa pääsylippua.

Herra Hakkaraisen talo sijaitsee kauniissa Sastamalan Vammalassa, n. 50 km päässä Tampereelta ja n. 200 km päässä Helsingistä.

Kuvia kohteesta