B&B Kommee Kurki, talomajoitus Sastamalassa

Houhajärventie 194,

Sastamala

+358 50 378 9208

info@kommeekurki.fi

B&B Kommee Kurki, talomajoitus Sastamalassa

Houhajärventie 194,

Sastamala

+358 50 378 9208

info@kommeekurki.fi

Kommee Kurki on laadukas, lemmikkiystävällinen ja luonnonläheinen majapaikka turvallisessa pihapiirissä Sastamalan maaseudulla, 60 km Tampereelta. Majoitustiloina ovat talo (1-6 hlö), Tentsile-leiri (1-6 hlö) ja Satukurki-mökki (1-4 hlö). Rauhallinen sijainti on kurkien ja joutsenten asuttaman lintujärven lähellä. Paikka on täydellinen luontoihmisille, pyöräilijöille, retkeilijöille ja lapsiperheille. Kommee Kurki on sateenkaariystävällinen majapaikka.

Ympärivuotinen talomajoitus/B&B sopii max 6 aikuiselle, ja koko 100 m² talo on käytössä aina samalla porukalla. Talossa on makuuhuone, tilava olohuone, hyvinvarusteltu keittiö sekä mukava suihkullinen ja sähkösaunallinen kylpyhuone. Talossa on saatavilla myös vauvansänky.

Puutarhassa on leikkitilaa, keinuja, pieni hiekkalaatikko ja liukumäki sekä trampoliini. Käytössä on myös pallogrilli ja nuotiopaikka.

Yöpymisaika talossa on vähintään 2 yötä. Talon voi varata ilman liinavaatteita tai niiden kanssa, jolloin liinavaatteet valmiiksi pedattuina ja pyyhkeet maksavat 10 €/hlö.

Lisätilaksi talomajoituksen yhteyteen tai erikseen simppeliksi majapaikaksi on varattavissa Satukurki-mökki max 4 vieraalle. Satukurki-mökki on saatavilla touko-syyskuussa, ja siellä voi yöpyä myös yhden yön.

Olemme helposti saatavilla, sillä asumme samalla tontilla viereisessä talossa. Vieraiden oma rauha on meille tärkeää, ja olemmekin tottuneita vaalimaan sitä parhaamme mukaan.

Kommee Kurki on osa Visit Tampereen Valitse vastuullisemmin -palvelua sekä We Speak Gay -matkailuyhteisön jäsen.

Kuvia kohteesta