Wanhajaara

"Jääräpäistä menoa jo kivikaudelta..."

3.6/5 - (8 votes)

Mökkivuokrausta ja juhlatiloja

Tarjoamme teille perinteisen ympäristön viettää ikimuistoisia hetkiä yhdessä. Löydätte meidät Kiikoisten Jaaran kylästä hyvien liikenneyhteyksien varrelta – vain 50 km Porista, 25 km Vammalasta, 70 km Tampereelta. Sijaintinsa ansiosta Wanhajaara tarjoaa hyvät majoituspuitteet myös jos olette esimerkiksi vierailemassa Pori Jazzeilla, Kiikoisten Purpureilla tai vaikkapa kuntoilemassa Satakunnan Kansansouduissa. Majoitustilaa on kahdessa makuuhuoneessa ja piharakennuksen yhteydessä olevassa vierashuoneessa.

Rippijuhlat, syntymäpäivät, valmistujaiset, polttarit, häät – mille juhlille tarvitsetkin tiloja, tule meille!

Meillä on hirsiseinäinen sali, tupakeittiö ja pikkukammari käytettävissäsi – perheen pienimmille on puuhatilaa yläkerrassa. Piharakennuksesta löytyvät vierashuone, saunatilat ja ”pubi” – laaja nurmikkoalue ja puutarha moninkertaistavat oleskelutilat kauniilla säällä. Lapsille (ja miksei myös aikuisille) on pihamaalla myös jalkapallokenttä ja iso trampoliini.

Toimimme yhteistyössä Pitopalvelu Elina Lähdekorven (Tmi) kanssa – erikseen sovittaessa voimme hoitaa juhlienne ruokailun ’avaimet käteen’ -periaatteella.

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

3.6/5 - (8 votes)

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.