VuoriSport & HighPark

VuoriSport tarjoaa aktiviteetteja ja välinevuokrausta Ellivuoressa. VuoriSportissa on upea minigolf-rata, SUP-lautojen vuokrausta ja alkeiskursseja, vuokrattavia liukulumikenkiä, kanootteja, soutuveneitä ja Fatbike-maastopyöriä. Sisätiloissa voit harrastaa pöytätennistä ja hohtokeilausta, joten tekemistä on ympäri vuoden.

VuoriSportin mahtavin aktiviteetti on HighPark kiipeilypuisto. Latvaradat haastavat kiipeilyseikkailuun upeiden järvimaisemien äärelle. Pikkulapsille on oma kiipeilykylä, jossa lapset seikkailevat turvaverkkojen varassa. Liikuntaa luonnossa, itsensä haastamista ja positiivisia kokemuksia!

VuoriSport järjestää myös tyhy-päiviä, luokkaretkipäiviä sekä lasten synttäreitä erilaisten aktiviteettien parissa. Paketeissa on monipuolinen valikoima niin sisä- kuin ulkoaktiviteetteja. Vaihtoehtoja on yhtä lailla rauhalliseen, kuin vauhdikkaampaankin menoon.

Kaikki paketit hintoineen löytyvät Ellivuori Resortin sivuilta:

https://ellivuoriresort.fi/aktiviteetit/

Ellivuoren patikointi- ja pyöräilykartan löydät täältä.

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

VuoriSport & HighPark

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.