VuoriSaunat

Vuoren savusauna

Rate this post

Vuokraamme upeaa savusaunamiljöötä. VuoriSaunat sijaitsee Rautaveden kauniissa kansallismaisemassa, rannan välittömässä läheisyydessä, kahden metrin päässä rantaviivasta. Savusaunan miljöö koostuu upeista vanhoista rakennuksista, näyttävistä kivirakennelmista sekä mahtavista hiekkarannoista.

Savusaunarakennuksessa on 15-20 hengen tunnelmallinen savusauna ja tupa. Viihtyisässä tuvassa on ruokailumahdollisuus, juomakaappi sekä upea kivitakka. Rakennuksessa on myös sisävessa sekä viiden-kuuden hengen puulämmitteinen sauna ja suihku suodatetulla järvivedellä. Savusaunaan tulee juokseva vesi. Laiturisaarella on hyvillä uimaportailla varustettu uimalaituri ja kahdeksan hengen alumiininen kylpytynnyri sekä kivestä tehtyjä kalusteita oleskeluun. Laituria ympäröi upeat tulisohdut. Talvisin savusaunan laiturilla on avanto. Pihapiirissä on vanha aitta ja tapahtumakenttä, terassialue, kivistä tehtyjä ruokaryhmiä ja grillauspaikka sekä siisti ulkokäymälä. Alue on hiekkarantojen ympäröimä.

Sauna-alue sopii erinomaisesti tapahtumien järjestyspaikaksi. Tapahtumakentälle on mahdollista vuokrata korkeatasoinen juhlateltta. Aittaa voi käyttää myös pitopalvelun tiloina.

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Rate this post

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.