VuoriCaravan

Leirintäalue

2.4/5 - (102 votes)

VuoriCaravan sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä, vesistön läheisyydessä. Alueelle voi majoittua kaikilla matkailuajoneuvoilla ympäri vuoden. Perille pääsee asfaltoitua tietä. Neljä vuodenaikaa tarjoavat monimuotoiset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Alueemme sopiikin erityisesti liikunnasta ja luonnosta pitäville matkailijoille.

Lähimaastot tarjoavat loistavan mahdollisuuden kaikkeen luonnossa tapahtuvaan toimintaan. Ellivuoren aluetta ympäröivä upea vesistö mahdollistaa vesillä liikkumisen ja harrastamisen. Urheilu- ja liikuntatarjontamme on laaja. Alueen palveluita ovat laskettelukeskus, kuntosali, mini- ja frisbeegolf-rata, valaistut kuntoradat, kuntoilupaikka, hiihtolatu- ja moottorikelkkareitistöt, sisäuima-altaat, beach volley- ja tenniskentät, parkour-alue, skeittiparkki, monitoimikaukalo sekä lasten leikkipaikka. Kymmenen minuutin ajomatkan päässä sijaitsee yksi Suomen upeimmista golfkentistä, Lakeside Golf.

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

2.4/5 - (102 votes)

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.