VuoriCaravan

Leirintäalue

VuoriCaravan sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä, vesistön läheisyydessä. Alueelle voi majoittua kaikilla matkailuajoneuvoilla ympäri vuoden. Perille pääsee asfaltoitua tietä. Neljä vuodenaikaa tarjoavat monimuotoiset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Alueemme sopiikin erityisesti liikunnasta ja luonnosta pitäville matkailijoille.

Lähimaastot tarjoavat loistavan mahdollisuuden kaikkeen luonnossa tapahtuvaan toimintaan. Ellivuoren aluetta ympäröivä upea vesistö mahdollistaa vesillä liikkumisen ja harrastamisen. Urheilu- ja liikuntatarjontamme on laaja. Alueen palveluita ovat laskettelukeskus, kuntosali, mini- ja frisbeegolf-rata, valaistut kuntoradat, kuntoilupaikka, hiihtolatu- ja moottorikelkkareitistöt, sisäuima-altaat, beach volley- ja tenniskentät, parkour-alue, skeittiparkki, monitoimikaukalo sekä lasten leikkipaikka. Kymmenen minuutin ajomatkan päässä sijaitsee yksi Suomen upeimmista golfkentistä, Lakeside Golf.

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

VuoriCaravan

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.