Villa Royal

Aikamatka Barokista Jugendiin on entistäkin huikeampi matka

Ihastutte varmasti upeaan kuninkaalliseen loistoon ja kertomukseen, mitä on ollut juuri noina aikoina. Saimme lisää kullan hohtoa kaikkiin oviin. Ovetkin ovat nyt kullalla koristellut.

Varatkaa oman ryhmän matka keväästä syksyyn. heinäkuulle 2021 on vielä muutama päivä vapaana ryhmille. Villan kuningas Markku Ellala esittelee Teille paljon upeaa erikoissisustustaidetta. Teemme ilmastotekoa ja kaihdamme kertakäyttökulttuuria. Aikamatka kestää noin 1,5 h tarjoilun kera.

Tietysti Suomen parhaat kahvit nautitaan maittavan leivoksen kera ja myös pitkän matkan päästä niin halutessanne vaikka savuporosämpylän kera kuninkaallisesta posliinista. Sopiva aika on 2 tuntia, niin ehditte katselemaan ja tutustumaan eri salonkeihin ja antiikkikokoelmiin myös omatoimisesti. Kuvaaminen on sallittu. Tekeillä on teille postikorttikuvasarja, jossa on kuvat ja lyhyt selostus kustakin salista ja salongista. Se on mukava muisto upeasta palatsista.

Tutustukaa tarkemmin varausohjeisiin tai kilauttakaa Mirva Puupponen 044 984 1524.

Avilta lupa avata toiminta 19.2.3021 alkaen, noudatamme aina voimassaolevia koronaohjeita ja rajoituksia. 

Villa Royal on avoinna myös ryhmille. Varatkaapa retki hyvissä ajoin. Maksimimäärä on 75 henkilöä, mutta rajoitamme sen 50 henkilöön. Olemme valmistautuneet hyvin ryhmien tuloon. Meillä ilma vaihdetaan kerran tunnissa, pidämme maskia, noudatamme etäisyyksiä ja pesemme käsiä ja vieraiden tulee käyttää käsidesiä. Oma keksintö koronaliina on käytössä. Villassa on todettu tilat riittävän väljiksi ja pystymme noudattaman hyvin ajankohtaisia ohjeistuksia. Ryhmävaraukset Mirva Puupponen 044 984 1524

Kesän tapahtumista näyttää sille, että motoristit pitää ison tapahtuman.

Messujen aikana on mahdollista päästä ryhmillä Villa Royalin esittelyyn.

TERVETULOA TÄNNE TURVALLISESTI, TTT

Lisätietoja ja ajankohtaiset tiedot Villa Royalin omilla sivuilla www.suomenvillaroyal.fi

 

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Villa Royal

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.