Villa Royal

3.8/5 - (92 votes)

Tervetuloa Suomen ainoaan kuninkaalliseen huvilaan!

Näe ja koe uskomattomien salien, salonkien ja roomalaisen kylpylän huikeat sisustukset. Kullatut ornamentit, kattomaalaukset ja eri tyylisuuntien kalusteet loistavat kristallikruunujen valaisemina.

Villa Royal on ainutlaatuinen nähtävyys, jonka on luonut sisustustaiteilija, entisöijä Markku Ellala. Villa Royal on toiminut nähtävyytenä vuodesta 2006 ja kohteeseen on päässyt tutustumaan tähän mennessä pääasiassa ryhminä. Kohteen salit on sisustettu eri tyylikausien mukaan ja näin Villa Royalissa on mahdollista tehdä visuaalinen aikamatka barokista jugendiin.

Sukupolvenvaihdoksen myötä Villa Royaliin on syntynyt uusia palveluja ja toimintoja, jotka tekevät kuninkaallisesta elämyksestä vielä monipuolisemman ja mahdollistavat käynnin huvilassa myös ilman ryhmävarausta.

Kesäkaudella 2022 kuninkaalliseen huvilaan yksittäiset matkailijat voivat saapua ilman ajanvarausta. Opastettuja kierroksia on säännöllisesti kesäaukioloaikojen puitteissa. Opastuksen jälkeen voi nauttia aurinkoisella terassilla tai sisätiloissa uuden Cafe Bar Villan herkullisia antimia, kuten virvokkeita, viiniä, olutta sekä suolaisia ja makeita herkkuja. Kierroksen jälkeen voi tehdä ostoksia ja aistia lähes 120-vuotisten hirsiseinien luoman tunnelman galleria-shopissa, josta löytyy mm. matkamuistoja, taidetta ja taidekäsitöitä.

Keväällä avataan myös Villan Matkaparkki matkailuautoilijoille. Matkaparkissa on 10 paikkaa 1-3 yön pysähtymiseen kauniissa miljöössä sekä yöpyjille on tarjolla käyttösähköä, suihku- ja wc- tilat, harmaan veden & kemssan tyhjennysmahdollisuus. Yöpyjillä on mahdollisuus varata idyllinen puusauna oleskelutilalla ja vilvoitteluterassilla.

www.villaroyalfinland.com.

 

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

3.8/5 - (92 votes)

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.