Villa Manuela

4.3/5 - (3 votes)

Villa Manuela on Manuelan talo. Manuela on labradorinnoutaja, joka asuu talossa ihmisperheensä / -palvelijoidensa kanssa… ja hän pitää vierailijoista! Joten kaikille tervetuloa koiraystävälliseen matkaparkkiimme & yrttikasvihuoneelle. Koirapuistomme ja kävelypolut (ja Manuela) odottavat sinua vieraaksi!

Villa Manuela on antiikkinen maalaistalo, jolta puuttui huolenpito ja asukkaat monen monen vuoden ajan ja sen metsät kaadettiin. Me löysimme sen ja ihastuimme ensisilmäyksellä. Työskentelemme palauttaaksemme talon sekä tontin eloon ja kuntoon!

Matkaparkki:

Hyvän tien varrella, mutta keskellä luontoa, hiljainen ja mukava nurkkaus nauttia lepohetkestä tien päältä. Löydät täältä rauhaa, raitista ilmaa ja aina hymyn toivottamassa tervetulleeksi. Meillä on antiikkinen sauna, pieni tekolampi, sähkö, puucee sekä oma pieni koirapuisto! Tule kokeilemaan ympäristöystävällinen suomalainen maalaiskokemus.

Sijaitsemme noin kilometrin päässä Suodenniemen kylästä, jossa on kauppa, apteekki, posti, ravintola sekä uimaranta (myös koirille), joka kutsuu piknikille ja uimaan!
Lähettyviltä löytyy lisää järviä, vaikkapa luontopolkuja, motocross rata ja paljon vihreää.

Kasvihuone:

Vaikka suomen ilmasto on haaste, kasvatamme yrttejä ja kasviksia. Emme käytä kemikaaleja, yritämme sen sijaan soveltaa permakulttuurin periaatteita.

 

Ohikulkijat, ystävät ja muut matkustavaiset ovat lämpimästi tervetulleita!  

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

4.3/5 - (3 votes)

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.