Vaparetket

Kalastusohjelmapalvelut ympärivuotisesti

4.5/5 - (8 votes)

Vaparetket on Pirkanmaalla, Sastamalassa kalastusohjelmapalveluita tuottava yritys. Yli 15 vuoden kokemuksella järjestämme asiakaslähtöisesti kalastusretkiä kansallismaisemissa ympäri vuoden erilaisille asiakasryhmille. Kokemäenjoen vesistön suuremmat järvet, Kulo- Rauta- ja Liekovesi ovat ensisijaiset kalavetemme. Uusi opaskohtainen lupa mahdollistaa toiminnan myös muissa vesistöissä. Turvallisuudesta ja tunnelmasta emme tingi. Käytössämme on asianmukaisesti varustellut veneet, suojavaatetus ja henkilökohtaiset turvavarusteet. Vapavälinein tapahtuva kalastus sopii kaikille. Kokeneet, luotettavat ja kielitaitoiset oppaamme ohjaavat tottuneesti niin ensikertalaisia kuin kokeneitakin kalastajia.

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

4.5/5 - (8 votes)

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.