Vanhan kirjallisuuden päivät

Ainutlaatuista kirjatunnelmaa!

Vanhan kirjallisuuden päiviä vietetään aina juhannuksen jälkeisenä perjantaina sekä lauantaina Sylvään koululla Sastamalassa. 

Tapahtuman kivijalkana toimii antikvaarinen kirjamyynti, Sylväälle kerääntyykin vuosittain noin 40 antikvariaattia. Lisäksi Sylvään koulun yläkerrasta löytyy yli 50 kirja-alan toimijaa mm. uuden kirjan myyjiä, kustantajia sekä yhdistyksiä.

Tapahtuman ohjelma rakentuu vuosittain vaihtuvan teeman ympärille. Teemaa käsitellään seminaareissa ja paneelikeskusteluissa, joissa nähdään mm. eturivin kirjailijoita, poliitikkoja ja tutkijoita. Ohjelmassa on myös kirjahuutokauppa perjantaina ja Lasten omat kirjapäivät lauantaina.

Tapahtuma-alueella voi nauttia tunnelmallisen telttaravintolan antimista. Tarjolla on lounasta, kahvia, teetä, jäätelöä ja virvokkeita. Telttaravintola palvelee kävijöitä myös perjantai- ja lauantai-iltaisin, jolloin telttaravintola muuttuu mahtavaksi kesäillan viettopaikaksi.

Kävijöitä palvelee tapahtumassa kaupunkibussi, jonka kyydissä on helppo saapua Sylväälle esimerkiksi rautatieasemalta. Bussin kyydissä pääsee myös tutustumaan Tyrvään Pyhän Olavin kirkkoon ja muihin nähtävyyksiin sekä kaupungin kauppoihin. Kaupunkibussissa vierailevat molempina päivinä Sastamalan Oppaat, jotka tutustuttavat matkustajat kaupunkiin, tarkista aikataulut nettisivuilta. Omalla autolla saapuvat löytävät parkkipaikan Sylvään koulun pihalta tai sen läheisyydestä.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy nettisivuilta www.vanhankirjallisuudenpaivat.com. Vanhan kirjallisuuden päivät löytyvät myös Facebookista, Instagramista sekä Twitteristä.

 

Tule tekemään kirjalöytöjä sekä nauttimaan laadukkaasta ohjelmasta Vanhan kirjallisuuden päiville!

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Vanhan kirjallisuuden päivät

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.