Vähähaaran kotiseututalo

Rate this post

 

Vanhaa kiikkalaista hirsirakennusperinnettä edustava Vähähaaran Kotiseututalo on viihtyisä ja kodinomainen kokoontumispaikka, joka tarjoaa erilaisen ja miellyttävän vaihtoehdon kokouksiin, seminaareihin, koulutustilaisuuksiin, järjestöjen ja yritysten juhliin sekä kaikkiin perheen ja suvun juhlahetkiin. Tilana se on ihanteellinen noin 60-80 hlö yhtäaikaiselle kokoontumiselle. Väkeä mahtuu enemmänkin pienin järjestelyin.

Ison pirtin lisäksi on 3 kokous/ryhmätyötilaa ja keittiö. Tilaa on sisällä 120 hengelle. Pihapiirissä on lisäksi suuri kota, joka on vuokrattavissa erikseen. Tilaa kodassa on noin 30 hengelle.

 

Tiedustelut ja varaukset:

Sanna Hinkkanen
Puh 0445135658

 

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Rate this post

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.