Tyrvään Pappila

Ruokaa, taidetta ja tapahtumia

Tyrvään Pappila yhdistää herkullisen ruuan ja elämykselliset tapahtumat. Voit nauttia monipuolisista ja kiinnostavista konserteista, näyttelyistä ja tapahtumista historiallisissa kamareissa sekä kauniilla terassilla.

Tyrvään Pappilassa yhdistyy upea historiallinen miljöö, elävä kulttuuri ja herkullinen ruoka. Huolella entisöity miljöö palvelee niin yksityisiä juhlatarpeita kuin yritysten edustustarpeita. Kysy meiltä tarjousta häiden, perhejuhlan tai yritystilaisuuden järjestämiseen. Tyylikkäät tilat tarjoavat upeat puitteet onnistuneisiin juhliin sekä inspiroiviin kokouksiin. Hyvä ruoka ja elämykset vievät mielen ja kielen mennessään. Ryhmille järjestämme tilauksesta virkistyspäiviä, illanviettoja tai juhlia paketoiden herkullisen ruuan sekä asiakkaan toivoman ohjelman.

Pappila sijaitsee aivan Sastamalan kaupungin ytimessä, kauniin Liekoveden rantamaisemassa. Samalla Pappilanmäellä sijaitsee myös Pappilan Kivinavetta, missä on koko kesän esillä ainutlaatuinen Henry Mooren taidegrafiikan näyttely. Näyttely esittelee noin 180 grafiikan vedosta sekä viisi veistosta. Suurin osa teoksista on ensimäistä kertaa esillä Suomessa.

Tyrvään Pappilan keittiömestari Tapio Järvinen tarjoaa asiakkailleen uusia makuelämyksiä ja trendikkäitä makuyhdistelmiä lähituottajien päivän tuoreimmista raaka-aineista.

Kesän ruokalista sisältää mielenkiintoisia makuja à la carte -annoksista rennompiin terassiruokiin. Maanantaista lauantaihin on tarjolla myös lounas. Sunnuntaisin Pappilaan katetaan suosittu brunssi runsaalla valikoimalla suolaisia ja makeita herkkuja.

Tervetuloa Tyrvään Pappilaan nauttimaan kesästä!

 

Tyrvään Pappila on avoinna ma–la 11–21 ja su 11–17

Lounas ma–la klo 11–14

À la carte ma–la klo 14–21

Sunnuntaisin brunssi klo 11–16

 

 

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Tyrvään Pappila

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.