Tyrvään Pappila

3.4/5 - (86 votes)

RUOKAA, TAIDETTA JA TAPAHTUMIA

Sastamalan keskustassa, Liekoveden rannassa on yksi Suomen kauneimmista ja tyylikkäimmistä pappiloista. Tyrvään Pappila yhdistää herkullisen ruuan, taiteen ja elämykselliset tapahtumat ympäri vuoden. Kesäaikaan käytössä on myös vehreä terassi sekä Amfiteatteri.

Tyrvään Pappilan upea historiallinen miljöö, elävä kulttuuri ja herkullinen ruoka tekevät vierailustasi ainutlaatuisen. Huolella entisöity Pappila palvelee niin ruokailijoita, yksityisiä juhlatarpeita kuin yritysten edustustarpeita. Tyylikkäät tilat tarjoavat upeat puitteet onnistuneisiin juhliin sekä inspiroiviin kokouksiin. Hyvä ruoka ja elämykset vievät mielen ja kielen mennessään.

Ryhmille järjestämme tilauksesta virkistyspäiviä, illanviettoja tai juhlia paketoiden herkullisen ruuan sekä asiakkaan toivoman ohjelman.

Samalla Pappilanmäellä sijaitsee myös Pappilan Kivinavetta, missä järjestetään erilaisia tapahtumia ja kesäisin ainutlaatuisia taidenäyttelyitä.  Katso tarkemmat tiedot artpappila.fi.

Tyrvään Pappilan keittiömestarit tarjoavat asiakkaillemme uusia makuelämyksiä ja trendikkäitä menukokonaisuuksia lähituottajien päivän tuoreimmista raaka-aineista. Pappilan viinit ovat omaa maahantuontia Italiasta, Unkarista, Ranskasta ja Espanjasta.

Toivotamme kaikki tervetulleeksi hyvän ruoan ja taiteen äärelle Tyrvään Pappilaan! Kesäaikana tarjolla lounasta ja a la carte -annoksia sisällä pappilassa ja kauniilla terassilla.

 

Tyrvään Pappila
Asemakatu 4, 38210 Sastamala
tyrvaanpappila.fi
p. 010 419 0290

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

3.4/5 - (86 votes)

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.