Tervahovi

Kokoukset - Juhlat - Illanvietot

3.9/5 - (8 votes)

Rautaveden rannalla Sastamalan Vammalan keskustassa persoonallinen kokous-, juhla- ja illanviettopaikka.

Saunakabinettimme palvelee asiakkaitaan ympäri vuoden ja soveltuu vuodenajasta riippuen 25-50 henkilölle. Kaikenlaiset illanvietot, tyhy-päivät, synttärit, polttarit, rippijuhlat, kokoukset ja saunaillat soveltuvat hyvin pidettäväksi tiloissamme. Kabinetille voi tilata ruokailut valmiiksi ja erilaisia aktiviteetteja on paljon tarjolla.

Kesäkäytössä oleva juhlatila on kunnostettu kahteen kerrokseen, jonka sisätiloihin mahtuu yhteensä n. 200 henkilöä. Tilat soveltuvat mainiosti isompiin juhliin, kuten häihin. Isolle katetulle rantaterassille mahtuu lisäksi n. 40 henkilöä. Saunakabinettiin on suora pääsy juhlatilasta, joten se on mahdollista vuokrata lisätilaksi.

Tervetuloa viettämään onnistunut juhlahetki hienoihin rantamaisemiin vain kivenheiton päähän keskustasta!

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

3.9/5 - (8 votes)

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.