Vanhan ajan joulumarkkinat

Vanhan ajan joulumarkkinat


Perinteisiä Sastamalan vanhan ajan markkinoita vietetään taas joulukuun alussa perjantaina 8.12. ja lauantaina 9.12.2023

VANHAN AJAN MARKKINOIDEN AIKATAULU:
pe 16.00 – 20.00
la 10.00 – 16.00

Vanhan ajan joulumarkkinat tuo joulun tullessaan!

Suomalaisen kirjan museo Pukstaavin tunnelmallisesta salista ja pihapiiristä löytyy kaksipäiväsen tapahtuman aikana lahjaideoita moneen makuun sekä iloista vanhan ajan markkinatunnelmaa. Joulumarkkinoilla tapaat myös joulupukin ja Herra Hakkaraisen. Kahvila Pukstaavin riisipuurobuffetissa saa vatsansa täyteen puuroo, ja pihamaan talvinen poniratsastus saa hymyn jokaisen pienen ratsastajan huulille.

Kirjakorttelissa riittää vilinää läpi markkinoiden: mm. Kustannusliike Warelian tehtaanmyymälä (Marttilankatu 13) sekä Roosaliinin putiikki (Marttilankatu 17) ovat avoinna. Myös perinteisiä Seimikadun ikkuna-asetelmia voi ihailla liikkeiden ikkunoissa ensimmäisestä adventtisunnuntaista loppiaiseen asti.

Tervetuloa tunnelmoimaan!

Perjantain ohjelma:

klo 16.30–17 Joulupukki vierailee

klo 17.30 Herra Hakkarainen kävelee unissaan

klo 18–19 Joulupukki vierailee

Lauantain ohjelma:

klo 10.30–11.30 Joulupukki vierailee

klo 11 Herra Hakkarainen kävelee unissaan

klo 12–14 Poniratsastus (3 € / kierros)

klo 13 Herra Hakkarainen kävelee unissaan

Suomalaisen kirjan museo Pukstaaviin ja Sastamalan seudun museoon on joulumarkkinoiden ajan vapaa pääsy. Pukstaavin Kirja pelastaa! -pakohuone 8/4 €, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.

Tapahtuman järjestävät Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi, Sastamalan seudun museo, Visit Sastamala, Kahvila Pukstaavi ja Herra Hakkaraisen talo.

muuta ohjeisohjelmaa:
Marttilankadun Seimikatu. Useat Marttilankadun liikkeet koristelevat ikkunansa seimiaiheen mukaisesti ja Seimikadun ikkunat aukeavat sunnuntaina 3.12.2023 ja ne ovat nähtävänä loppiaiseen saakka.
Matkailusivusto VisitSastamala sekä sosiaalisen median kanavat kertovat infoa erilaisista kohteista, ravintoloista yms. matkailusivustoltamme www.visitsastamala.fi
Markkinapaikkana on tänäkin vuonna Sastamalan kirjakortteli, eli Suomalaisen kirjan museo Pukstaavin pihapiiri ja tapahtumasali. (Marttilankatu 12, Sastamala)

Kaikki sisä- ja mökkipaikat on varattu, telttapaikkoja löytyy vielä pari.

Myyntipaikkavaraukset osoitteeseen: vain ilmoittautumislomakkeella Sastamalan yritystapahtumien kalenterissa osoitteessa: https://tapahtumat.sastamala.fi/vanhan-ajan-markkinat-2023/FI

Avaa tästä linkistä myyjien ohje: 2023 Vanhan ajan markkinoiden myyjien ohje

 

Kaikissa kysymyksissä teitä auttaa:
Teresa Herrero Vidfelt
Yritysasiantuntija (matkailu ja tapahtumat)
Sastamalan kaupunki
sähköposti p. 050 304 0485

Joulumarkkinaterveisin Teresa

Päiväys ja aika
08.12.2023 - 09.12.2023
16:00


Vinkkaa kaverille: