Sastamala Gregoriana

Sastamala Gregoriana


Tervetuloa Lumoavaan Bruggeen!
Sastamala Gregoriana rantautuu tänä kesänä viehättävistä kanavista, kanavien yli kulkevista kaarisilloista ja satukirjamaisista rakennuksista tunnettuun Bruggeen, Belgiaan.
Festivaali järjestetään tänä vuonna jo 25. kerran ja se soi Sastamalan ikiaikaisissa kulttuurimaisemissa 17.-25.7.2020.
Liput ennakkoon: Lippu.fi -verkkokaupasta & myyntipisteiltä & Tyrvään Kirjakaupasta.

Sastamala Gregoriana tunnetaan ainutlaatuisena ja tunnelmallisena vanhan musiikin tapahtumana, jossa huipputason konsertit yhdistyvät persoonallisiin esityspaikkoihin ja järjestäjien vieraanvaraisuuteen. Se on vanhan musiikin kohtauspaikka, jonne niin taiteilijat kuin kuulijatkin haluavat tulla yhä uudelleen. Konserttisaleina toimivat Sastamalan keskiaikaiset kivikirkot ja kiinnostavimmat kulttuurikohteet, joiden tunnelmassa ja akustiikassa vanha musiikki soi aitona ja täydellisenä.

Monipuolisessa ohjelmistossa tarjotaan yleisölle musiikkia kaikilta vanhan musiikin aikakausilta, niin keskiajalta kuin renessanssin ja barokin kausiltakin, esitellen laajasti sekä vokaali- että instrumentaalimusiikkia. Esiintyjät ovat suomalaisia ja kansainvälisiä vanhan musiikin huippuja. Konserttisarjaa täydentää kansainvälinen mestarikurssi, erikoiskonsertit sekä muut oheistapahtumat.
Festivaalin taiteellisena johtajana toimii englantilainen luuttutaiteilija Michael Fields.

Lumoava Brugge on osa Kaupungit vetten päällä -sarjaa.
Teema viitoittaa festivaalin matkaa vuosina 2018-2023. Matkalla kuljetaan kaupunkeihin, joiden sijainti merien tai jokien varsilla on yhdistänyt niitä muuhun maailmaan sekä rakentanut niistä taiteiden ja kulttuurin keskuksia vuosisatojen ajaksi. Maailman historian tunnetuimmat säveltäjät ja esiintyvät taiteilijat ovat eläneet juuri näissä kaupungeissa.
Matka alkoi Venetsiasta, josta se jatkuu Pariisin, Bruggen, Wienin ja Rooman kautta Lontooseen.

Tervetuloa kokemaan Sastamala Gregorianan tunnelma ja taika!
www.sastamalagregoriana.fi

Päiväys ja aika
17.07.2020 - 25.07.2020
19:00

Tapahtumapaikka
Sastamalan Pyhän Marian kirkko
Sastamalan kirkon tie 119
Sastamala

Karttaa ei ole saatavissa

Vinkkaa kaverille: