Koko perheen Kevätkarnevaalit

Koko perheen Kevätkarnevaalit


Vauhdikas koko perheen Kevätkarnevaali kutsuu viettämään hauskaa iltapäivää koko perheen voimin! Nappaa tanssipajasta mukaasi siisteimmät tanssiliikkeet ja toivo omaa lempibiisiäsi DJ:ltä. Ilta huipentuu koko perheen diskoon mahtavan DJ Inkunaabelin johdolla! Hauskoissa työpajoissa askarrellaan mm. kimaltavia diskonaamioita sekä hauskoja jonglöörauspalloja. Ehkä opit myös hieman jonglööraamaan? Tuttuun karnevaalitapaan voit käydä myös hakemassa itsellesi upean kasvomaalauksen, glitterillä tai ilman.

Sastamalan Kirjasto järjestää esteradan keppihevosille Pukstaavin ja Tornihuvilan pihamaalle. Kirjaston kepparit ovat paikalla testattavina, mutta omankin kepparin voi ottaa mukaan. Myös kirjastokettu Kipinä ja kirjastokissa Kiti ovat tavattavissa kirjaston pisteellä.

Karnevaaleille on alle 18-vuotiailta vapaa pääsy. Aikuisten lippu 6 e. Tapahtumalippu on voimassa koko päivän, ja se sisältää sisäänpääsyn myös museoiden näyttelyihin sekä Kirja pelastaa! -pakohuoneeseen. Pakohuoneeseen suosittelemme tekemään varauksen etukäteen.

Päiväys ja aika
18.05.2024
14:00 - 18:00

Tapahtumapaikka
Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi
Marttilankatu 12
Sastamala

Kartta latautuu...

Vinkkaa kaverille: