Herra Hakkaraisen talon kesä

Herra Hakkaraisen talon kesä


Tekemistä lapsille Tampereen lähettyviltä? Ei tarvitse enää etsiä, olet löytänyt täydellisen paikan!

Herra Hakkaraisen talossa pääset polkuautoilemaan Herra Hakkaraisen hurjan hauskalle autopihalle sekä leikkimään talon ihastuttaviin sisätiloihin, jotka kaikki perustuvat rakastetun Mauri Kunnaksen lastenkirjoihin.

Kesäkuusta alkaen autopihalla unissakävelee Sastamalan – ehkä jopa maailman! – tunnetuin unissakävelijä, Herra Hakkarainen!

24.6. asti Herra Hakkarainen unissakävelee ma-la klo 11 ja 14.

28.6.-8.8. Herra Hakkarainen unissakävelee ma-la klo 11, 13 ja 15 sekä su klo 13 ja 15.

9.-31.8. Herra Hakkarainen unissakävelee VAIN lauantaisin klo 11, 13 ja 15.

Herra Hakkaraiselle saa heilutella, hänen kanssaan saa ottaa valokuvia, hänelle voi lähettää lentosuukkoja, hänen kanssaan voi lähteä keltaisella bussilla huikealle mielikuvitusmatkalle tai ajella polkuautolla. Herra Hakkarainen on yllättävän hyvä polkuautoilija siihen nähden, että hän on unissakävelijä.

Erityisesti talon sisätiloissa muistutetaan säilyttämään turvavälit myös leikkien tiimellyksessä. Aikuisille asiakkaille voimassa on vahva maskisuositus. Jos sisätilat alkavat tuntua ahtailta, hauskanpitoa voi jatkaa Hurjan hauskalla autopihalla. Leikkipäivään kannattaakin varautua säänmukaisilla varusteilla, jotta sateen sattuessa pystyy silti nauttimaan myös Hurjan hauskan autopihan iloista.

Sisätiloissa leikkimään kutsuvat viisi erilaista huonetta, jotka perustuvat Mauri Kunnaksen rakastettuihin lastenkirjoihin. Herra Hakkaraisen omassa kodissa keittiöleikit vievät mennessään. Artturin ritareitten salissa pääsette miekkailemaan ja Kaikkien aikojen avaruudessa avaruuslennolle punaisella koulubussilla. Koiramäen lapset kaupungissa -kirjaan perustuva vanha kaupunki on täynnä ihasteltavaa ja kauppaleikki tempaa mukaansa kaikenikäiset!

Kesän suosituin paikka löytyy kuitenkin talon takapihalta. Herra Hakkaraisen hurjan hauskalla autopihalla polkuautoilemaan pääsevät niin lapset kuin aikuisetkin. Lisäksi pienemmille vauhtihirmuille on tarjolla oma pienempi ratansa, missä pääsee ajelemaan kolmipyöräisillä ja potkupyörillä.

Hurjan hauska autopiha on avoinna lokakuun loppuun asti.

Lisää Herra Hakkaraisen kesästä voit lukea Herra Hakkaraisen talon nettisivuilta.

 

Aukioloajat:

27.6. asti
ma-pe 10-17
la 10-16
25.-26.6. juhannusaattona ja -päivänä suljettu

28.6.-8.8.
ma-pe 10-17
la 10-16
su 12-16

9.8. eteenpäin
ma-pe 10-17
la 10-16

 

Pääsyliput:
Pääsylippu 9 €/hlö
Ryhmälippu 8 €/hlö, kun seurueessa vähintään 4 yli 2-vuotiasta
Alle 2-vuotiaat ilmaiseksi

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kuva Visit Tampere, Laura Vanzo.

Päiväys ja aika
10.05.2021 - 31.08.2021
00:00

Tapahtumapaikka
Herra Hakkaraisen talo
Marttilankatu 10
Sastamala

Kartta latautuu...

Vinkkaa kaverille: