Herra Hakkaraisen talo – täynnä elämyksiä

Herra Hakkaraisen talo - täynnä elämyksiä


Herra Hakkaraisen talo on jälleen avoinna leikkijöille!

Jotta leikkiminen olisi mahdollisimman turvallista, Herra Hakkaraisen taloon otetaan leikkimään yksi seurue kerrallaan. Näin saatte leikkiä rauhassa oman porukan kesken.

Leikkiaikaa seurueella on 1,5 tuntia ja leikkiaika varataan etukäteen puhelimitse Herra Hakkaraisen talosta 044-770 3102.

Sisätiloissa, niin Herra Hakkaraisen talossa kuin Ihanien tavaroiden kaupassakin, on voimassa vahva maskisuositus 12-vuotta täyttäneille asiakkaille. Käsidesiä on tarjolla niin kaupassa kuin näyttelyssäkin ja käsienpesumahdollisuuskin löytyy.

Sisätiloissa leikkimään kutsuvat viisi erilaista huonetta, jotka perustuvat Mauri Kunnaksen rakastettuihin lastenkirjoihin. Herra Hakkaraisen omassa kodissa keittiöleikit vievät mennessään. Artturin ritareitten salissa pääsette miekkailemaan ja Kaikkien aikojen avaruudessa avaruuslennolle punaisella koulubussilla. Koiramäen lapset kaupungissa -kirjaan perustuva vanha kaupunki on täynnä ihasteltavaa ja kauppaleikki tempaa mukaansa kaikenikäiset!

Nämä ohjeet ovat voimassa 30.1.2022 asti, mutta toimimme yleisten rajoitusten mukaan, ja reagoimme tarvittaessa niihin, eli pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kuva Visit Tampere, Laura Vanzo.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Päiväys ja aika
08.01.2022 - 30.01.2022
00:00

Tapahtumapaikka
Herra Hakkaraisen talo
Marttilankatu 10
Sastamala

Kartta latautuu...

Vinkkaa kaverille: