Herra Hakkaraisen talo – täynnä elämyksiä!

Herra Hakkaraisen talo - täynnä elämyksiä!


Muutoksia koronan leviämisen hillitsemiseksi annettuihin suosituksiin ja rajoituksiin saadaan lukea lähes päivittäin. Myös me Herra Hakkaraisen talossa luemme näitä suosituksia tarkalla silmällä ja mielellä.

Pidämme huolta siitä, että kävijämäärät eivät kohoa liian korkeiksi ja että jokaisella porukalla on tilaa leikkiä ja turvavälit on helppo säilyttää. Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä aikuisille.

Varaa leikkiaika omalle porukallesi etukäteen numerosta 044-770 3102. Kun varaat leikkiajan etukäteen, varmistat että pääset leikkimään juuri silloin kuin teidän porukallenne sopii. Voit tulla myös kysymään ovelta mahtuuko leikkimään. Rauhallista on, joten on hyvin mahdollista, että pääsette leikkimään näinkin.

Herra Hakkaraisen talo perustuu rakastetun lastenkirjailija Mauri Kunnaksen tuotantoon. Herra Hakkarainen viehättää ihastuttavalla tavallaan kävellä läpi Kunnaksen kuvittamien maailmojen niiden tapahtumista sen kummemmin piittaamatta. Hän on Sastamalan (ja ehkä jopa koko maailman!) tunnetuin unissakävelijä.

Herra Hakkaraisen talossa on mahdollisuus leikkiä kotia Herra Hakkaraisen omassa kodissa, miekkailla kuin ritarit ritarien salissa lohikäärmeen tarkkailevan katseen alla, vierailla avaruudessa tutustumassa niin planeettoihin kuin avaruusmatoihinkin sekä nautiskella rauhallisesta toritunnelmasta 1800-luvun vanhan kaupungin torilla.

Herra Hakkaraisen talon sisätilojen leikkihuoneet ovat avoinna ympäri vuoden. Herra Hakkaraisen hurjan hauskalla autopihalla ei ole polkuautoja näin talviaikaan, minkä seurauksena autopihan autoteillä saa vapaasti kirmailla pitkin poikin! Myös poliisiasema, keltainen bussi ja muut ovat vapaasti käytettävissä myös talviaikaan.

Herra Hakkaraisen hurjan hauska autopiha aukeaa jälleen toukokuussa.

Tervetuloa leikkimään!

 Lisätietoja ja yhteystiedot Herra Hakkaraisen talon sivuilla: https://herrahakkaraisentalo.fi/ 

 

Päiväys ja aika
02.11.2020 - 30.04.2021
00:00

Tapahtumapaikka
Herra Hakkaraisen talo
Marttilankatu 10
Sastamala

Kartta latautuu...

Vinkkaa kaverille: