Taikakallion mökki

Rate this post
Taikakallion Pieni Koirametsä tarjoaa koiraystävällistä majoitusta Mouhijärvellä, Tampere-Poritieltä 4 km. Mökki toimii samalla koirametsän ”eteisenä”, jolloin koko metsä on vain majoittujien omassa käytössä. Mökkiin mahtuu majoittumaan parvelle 3–4 hlöä. 
 
Mökistä löytyy jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja keittolevy (ei hellaa/uunia), astiat vähintään neljälle ja terassin iso grilli on käytettävissä sekä metsässä oleva laavu. Mökki lämpiää puilla ja lisäksi löytyy pieni sähköpatteri. Juomavesi tuodaan kanisterissa valmiiksi, saunaan vesi tulee pumpulla. Ulkohuussi ja puulämmitteinen sauna. Uimarantaa ei ole, mutta koirille löytyy metsästä pieniä lammikoita viilennystä varten. 

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Rate this post

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.