Taikakallion Pieni Koirametsä

4.7/5 - (6 votes)
Taikakallion Pieni Koirametsä
 
Koirametsä sijaitsee Mouhijärvellä Tampere-Poritieltä noin 4 km. Siellä voitte rauhassa viettää aikaa koirienne kanssa, ilman pelkoa karkaamisesta tai epätoivotuista kohtaamisista muiden kanssa. Monimuotoinen lähes hehtaarin kokoinen alue on aidattu 2 m korkealla riista-aidalla ja sitä vuokrataan vain yhdelle ryhmälle kerrallaan, lisäksi varaajien väliin jätetään aina riittävästi aikaa siirtymisiin. Metsä on osittain vaikeakulkuista kalliopohjaa ja sieltä löytyy koirille kesäisin viilennys- ja varjopaikkoja. Talvella voi olla liukasta, mutta metsä suljetaan, jos se menee aivan jäätikölle. Metsän vieressä on ulkohuussi ja metsästä löytyy laavu, joka on vapaasti käytettävissä. Koirien tai ihmisten lukumäärää ei ole rajoitettu, mutta parkkitila ei ole kovin suuri. Tunnin vuokra on 15 euroa ja sen voi varata kätevästi kotisivujen kautta, pidemmät varaukset soittamalla. Alueella voi myös yöpyä mökissä tai laavulla, lisäksi sauna on varattavissa.
 
 

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

4.7/5 - (6 votes)

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.