Koiraystävällinen Satukurki-mökki

3.4/5 - (22 votes)

Koiraystävällinen Satukurki-mökki

Olisiko leirintämökin sijaan mukavaa yöpyä vähän kuin isossa leikkimökissä? Kommeen Kurjen pihapiirissä, puutarhan laidalla metsän reunassa sijaitseva Satukurki-mökki on keväällä 2021 valmistunut vierasmaja, jossa on majoitustila neljälle. Mökkikausi kestää toukokuusta syyskuuhun.
“Ihana pieni mökki, jossa kaikki tarvittava, todella kaunista seutua, pelto oli uskomattoman kaunis kylpiessään usvaisessa aamuauringossa.” – T & C 1.7.2021

Mökissä on monipuolinen perusvarustelu ja wifi. Mökin voi vuokrata ilman liinavaatteita tai liinavaatteiden kera. Mökkiin ovat tervetulleita myös lemmikit pienellä lisämaksulla: mukavasti mökkiin mahtuu max 2 koiraa. Mökki on n. 20-neliöinen yhtenäinen tila, ja lisäksi mökissä on katettu suuri terassi.

Pihassa on nuotiopaikka. Saatavilla on myös pallogrilli. Mökin varusteluun kuuluu kaksi 90 cm leveää kerrossänkyä peittoineen ja tyynyineen, jääkaappi pakastelokerolla, kahvinkeitin, vedenkeitin, keittolevy, mikro, juomavettä ja kaksi lämpöpatteria. Vauvalle/taaperolle on syöttötuoli ja matkasänky. Mökissä on leluja, kirjoja pienille ja isoille sekä muutamia pelejä.
Mökissä on lattiatuuletin ja yhdessä ikkunassa hyttysverkko. Käytössä on ulkohuussi käsienpesupaikkoineen sekä kärrysaunan suihku, jossa voi pestä astioita. Lisämaksulla voi varata myös saunavuoron käyrrysaunalle.

Puutarhassa on paljon leikkitilaa sekä mm. trampoliini, hämähäkkikeinu, n. 2-vuotiaasta lähtien sopiva liukumäki sekä pieni hiekkalaatikko.
Kommee Kurki on Visit Tampereen Valitse vastuullisemmin -kohde ja sateenkaariystävällinen We Speak Gay -majapaikka. Meillä on myös Tervetuloa pyöräilijä -merkki, eli tarjoamme pyöräilijöille suunnattuja lisäpalveluita.

Lue lisätietoja ja varaa: tästä Kommee Kurki Johku-verkkokauppaan

Kommee Kurki Instagramissa https://www.instagram.com/kommeekurki

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

3.4/5 - (22 votes)

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.