Sastamarine vene- ja kalastusretket

3.7/5 - (3 votes)

Vauhdin hurmaa vai rauhallista vetouistelua kalastusretkellä? Sastamarinelta saat juuri tarpeitasi vastaavan veneretken, kalastusretkien ollessa erikoisuutemme.

Kotivesistömme on Rautavesi. Rautavesi muodostaa yhdessä Kuloveden ja Liekoveden kanssa yhden maan parhaista kuhanpyyntialueista. Kalastusretkillämme veneemme on varustettu täydellisellä uisteluvarustuksella. Tämä tarkoittaa mm. sitä, että voimme vetouistella jopa kuudellatoista vavalla kerralla. Jo tämä on monelle elämys.
Kalastusretkien lisäksi järjestämme Sastamalan vesistöillä myös muita veneretkiä. Esimerkiksi polttariporukoiden suosiossa on hurja venekyyditys kahden hengen vetorenkaalla tai vesisuksilla. Suzukin 300:n hevosvoiman jyllätessä, saa renkaalla takuuvarman elämyksen hurjimmallekin vauhtihirmulle.

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

3.7/5 - (3 votes)

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.