Sastamalan saunalautta

4.5/5 - (17 votes)

Korkeatasoinen lautta seilaa Rautaveden alueella. Lautalle mahtuu 12 henkilöä, käytössä sauna ja Kiramin palju sekä koko vesistö uimiseen. 

Saunalautalla voit viettää leppoisaa aikaa perheesi kanssa. Lautalla onnistuvat myös synttärit, polttarit, kaveritapaamiset, tykypäivät, palaverit ja kokoukset. Saunassa nautit puukiukaan lempeistä löylyistä, lisäksi voit rentoutua Kiramin paljussa tai pulahtaa järveen uimaan.

Saunalautalla on viihtyisä oleskelutila, missä onnistuvat ruokailut ja palaverit sisätiloissa. Yläkannen terassilla on lisätilaa ruokailuun sekä viihtyisään yhdessäoloon. Rautaveden auringonlaskusta voit nauttia ystävien seurassa vaikka grillaten. Lautalla on myös wc.

Lautalle on mahdollisuus järjestää oheispalveluja yhteistyökumppaneiden avulla, kuten ruokailut, kalastuspalvelut, venekuljetukset ym.

 

 

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

4.5/5 - (17 votes)

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.