Sammaljoen taidegalleria

Entinen Sammaljoen koulu on muuttunut taidegalleriaksi. Autokauppias Aulis Ylönen on puolisonsa Leilan kanssa saattanut vanhan kyläkoulun upeaan kuntoon ja kesäkuun 2019 alusta Sammaalla päästään nauttimaan Galleria Akselin taidenäyttelystä, jossa on esillä 101 legendaarisen naivistitaiteilijan Martti ”Huuhaa” Innasen teosta. Vanhan koulun yhdessä huoneessa näyttelyä täydentää lapsiperheitäkin kiinnostava naivististen töiden kokoelma ja gallerian kaksi huonetta täyttää Sastamalassa työskentelevän Mikko Ylisen Vapaus ja vankeus -näyttely. 

Olet tervetullut tutustumaan näyttelyihin yksin, kaksin tai isommalla ryhmällä. Innasen parhaat -näyttely on avoinna joka päivä 1.6.–10.8.2019 klo 12-18, myös juhannuksena. Ryhmät voivat halutessaan varata näyttelyyn opastuksen Aulis Ylöseltä. p. 0500 181 242. Näyttelyn aukioloaikoina paikalla on asiantunteva opas.  Näyttelyyn on 9 € pääsymaksu, eläkeläiset ja opiskelijat 7 €, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.

 

Sammaljoen taidegalleria 
Sammaljoentie 573
38270 Sastamala

Aulis Ylönen
näyttelyt, tiedotus, vierailut 
taiteilijoiden yhteydenotot
p. 0500 181 242

http://www.galleriaakseli.fi

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Sammaljoen taidegalleria

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.