Saavutettavuusseloste

Rate this post

Tervetuloa, tämä on organisaation Visit Sastamala saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.visitsastamala.fi ja on laadittu / päivitetty 21.05.2021. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö

Perustelu: Kohtuuton rasite

Kyseessä on alueen matkailusivusto. Verkkosivusto on teknisesti melko vanha ja sivusto perustuu paljon kuviin. Teknisesti on pyritty ohittamaan kuvat, kaikkiin ei ole mahdollista syöttää vaihtoehtoista tekstiä. Myös brändivärien ja kuvituksen värimaailma on haastava kontrasteiltaan. Tekstityyleissä on pyritty ottamaan huomioon kontrastit parhaan mukaan ja sivustolla päivitetään otsikointeja ja linkityksiä matkan varrella aina asioiden noustessa esiin. Uusi sivusto on suunnitteilla ja käyttöönotto ehkä mahdollinen 2022 loppupuolella.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Sähköpostilla

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon Avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen

Kyseessä on alueen matkailusivusto. Verkkosivusto on teknisesti melko vanha ja sivusto perustuu paljon kuviin. Sisältöä on kertynyt vuosien saatossa paljon ja sen systemaattinen läpi käynti on vaikeaa. Teknisesti on pyritty ohittamaan kuvat, kaikkiin ei ole mahdollista syöttää vaihtoehtoista tekstiä. Myös brändivärien ja kuvituksen värimaailma on haastava kontrasteiltaan. Tekstityyleissä on pyritty ottamaan huomioon kontrastit parhaan mukaan ja sivustolla päivitetään otsikointeja ja linkityksiä matkan varrella. Uusi sivusto on suunnitteilla ja käyttöönotto ehkä mahdollinen 2022 loppupuolella kaupungin pääsivun www.sastamala.fi uudistamisen jälkeen.

Tarjoamme tukea käyttäjille joille digipalvelut eivät ole saavutettavissa

Voit aina soittaa tai lähettää viestiä matkailuneuvontaan. p. 0400 229 142 tai
Matkailuinfo palvelee tiistaista lauantaisin klo 10-15 Sastamalan keskustassa Suomalaisen kirjan museo Pukstaavissa, Marttilankatu 12 ja kesäaikana joka päivä.

Tämä verkkosivusto/sovellus on julkaistu

19.03.2013

Tämä verkkosivusto/sovellus on päivitetty merkittävien muutosten jälkeen

20.11.2020