Rusun reitti

Voit saapua retkeilemään omalla porukalla kävellen tai hiihtäen, tai sopia ruokailun, kahvituksen tai peräti yöpymisen Lantula-talolle.

Metsään on talkoilla raivattu 3 km:n ja 5 km:n polut, jotka toimivat talvella latupohjina. Toki voit kulkea vapaasti mättähältä mättähälle tai suunnistaa kartan kanssa vehmaassa metsässä. Lantula-talon vierestä kulkee moottorikelkkareitti.

Perheen pienimpien kanssa voi pysähtyä lukemään kylttejä, joissa kerrotaan alueen kasveista ja maastotyypeistä. Laavulla odottavat nuotiopaikka ja wc sekä liiteri polttopuineen. Muistathan kirjoittaa terveisesi laavun vieraskirjaan ja jätäthän alueen siistiksi seuraavia tulijoita varten.

Avaa tästä: Rusuvuoren lumouksen esite

Avaa tästä linkistä Rusun reitin kartta 

Mukava kirjoitus Rusun reitistä löytyy myös Retkipaikasta.

Katso myös video Rusun reitistä.

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Rusun reitti

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.