Pyymäen konditoria

Rate this post

Pyymäen Konditoria

Pyymäen Leipomo Oy:n vanhin ja perinteikkäin toimipiste Vammalan torin laidalla on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1961. Tyylikäs kahvila on kokenut vuosikymmenten varrella monta muodonmuutosta, ja on sen ansiosta tänäänkin viihtyisä ja ajaton paikka nautiskelulle. Pyymäen Konditoria tarjoaa makuelämyksiä niin paikallisille kuin matkailijoillekin, mukaan otettavaksi tai paikan päällä. Herkulliset lounaat, käsin leivotut leivät ja kondiittoriemme taitavat leivokset ja pikkuleivät kutsuvat nauttimaan omasta hetkestä tai pysähtymään ystävien ja perheen kanssa. Konditorian pöydissä istuessa saa kokea palan Sastamalan paikallishistoriaa – perinnettä ja laatua.

Pyymäki tarjoaa myös laadukasta majoitusta Pyynpesä putiikkihotellissa https://www.visitsastamala.fi/putiikkihotelli-pyynpesa/ 

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Rate this post

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.