Myllymaan Urheilutalo

4/5 - (4 votes)

Myllymaan Urheilutalo on suosittu häiden, syntymäpäivien sekä muiden juhlatilaisuuksien pitopaikka. Talo sijaitsee Vammala – Suodenniemi tien varrella 9 km Vammalan keskustasta. Tila on toiminut perinteisenä tanssipaikkana ja 350 m2 tilat mahdollistavat jopa 320 pöytäpaikan saamisen juhlijoiden käyttöön. Erinomainen 160 m2 parketti suorastaan kutsuu tanssijoita ja tarjoilua varten on juhlatilan vieressä puhvetti/keittiötilat. Kesällä ilmalämpöpumpuilla saadaan tilat viilennettyä ja tilava tasainen parkkialue on aivan talon takana. Myös ulkotiloihin voi kesäaikana rakentaa telttarakenteista lisätilaa. Talo on liitetty kaupungin vesiverkkoon.

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

4/5 - (4 votes)

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.