Murajan tila

Mökit ja puutarha Kiikoisissa

4.3/5 - (21 votes)

Murajan mökeillä vietät lomasi lähellä luontoa, rauhallisella paikalla Kiikoisjärven rannalla. Mökit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä, Porin ja Tampereen välillä, Sastamalan Kiikoisissa. Vuonna 2012 valmistuneet viihtyisät hirsimökit, Kastehelmi ja Lintukoto soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön. Mökeillä on erilliset saunarakennukset ja yhteinen kylpytynnyri. Vuodepaikkoja on kummassakin mökissä 4+2, lisäksi kesäkaudella on mahdollisuus kahteen lisävuodepaikkaan.

Murajan tila on ennestään tuttu puutarhatuotannostaan. Sesonkiaikaan puutarhan kotimyynnissä on tilalla kasvatetut kauniit kesäkukat ja maukkaat tomaatit.

Tervetuloa viihtymään ja rentoutumaan Murajan mökeille ja nauttimaan puutarhan antimista Murajan tilalle!

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

4.3/5 - (21 votes)

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.