Mökkivuokraus Käpylinna

www.rantamokki.info

Lomaile leppoisasti, pulikoi perheen kanssa tai vietä unelmaloma kahden kesken kiireettömästi. Käpylinna soveltuu luonnon rauhaa, laineiden liplatusta ja kiireettömyyttä kaipaavalle!

Viihtyisä ja tunnelmallinen rantamökki sekä sauna sijaitsevat puhtaan ja rauhallisen Kivijärven rannalla Pirkanmaalla Sastamalassa (entinen Äetsä). Kohde soveltuu enintään kuudelle henkilölle.

Mökki
Hyvä ja siisti, pyöröhirsinen mökki kuudelle henkilölle, n. 50 m² + koko alakerran kattava parvitila.

Mökin alakerrassa on hyvin varusteltu tupakeittiö. Mökin varustukseen kuuluvat ruokailu- ja ruoanvalmistusvälineet. Parvella on kaksi erillistä makuutilaa. Mökissä on sähkölämmitys sekä tunnelmallinen takka. Mökin vesi tulee porakaivosta. Mökissä on katettu parveke ja terassi pöytäryhmällä sekä laajat ulkoterassitilat.

Ranta soveltuu erinomaisesti uimiseen.

Liinavaatteet ja pyyhkeet eivät kuulu viikkovuokrahintaan. Loppusiivous ei sisälly viikkovuokrahintaan. Asiakas huolehtii itse rakennusten siivouksesta loman aikana ja erityisesti sen päätyttyä.

Lemmikit eivät ole sallittuja. Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Mökin pihapiirissä on terassi, portaita ja maasto on luonnonmukainen.

Tervetuloa lomailemaan!

Tiedustelut ja varaukset vain puhelimitse, mieluiten iltaisin.

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Mökkivuokraus Käpylinna

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.