Mökki Ylisjärvellä

4.2/5 - (14 votes)

Leiriydy Ylistenjärvellä mökissä
Ylistenjärvi on 4 kilometriä pitkä, kalaisa järvi Länsi-Suomessa Sastamalan kunnassa. Vuokraamme mökkejä Jaamalan saaresta. Tule nauttimaan kauniista luonnosta upeassa Jaamalan saaren mökissä! Loistava vaihtoehto perhelomaan, polttareihin tai viikonloppurentoutumiseen ystävien tai rakkaan kanssa. Lähistöllä on toimintaa golfista lasketteluun, tai voit vain nauttia upeista kalastusmahdollisuuksista ja puhtaasta luonnosta.

Tutustu mökkeihin! www.lomamokit.palvelee.fi 

Etäisyydet lähistön huvituksista
Pirunvuorelle ja laskettelukeskus Ellivuoreen 20 km
Lake Side Golfiin 30 km
Pyhän Olavin kirkolle 14 km
Vammalaan 12 km
Kauppaan n. 8 km
Katso tarkemmat tiedot etäisyyksistä.

Saari kokonaan käytössäsi
Jaamalan saari on kaunis ja puhdas. Saaressa on vain kaksi mökkiä, joita vuokraan. Kummallakin mökillä on omaa rantaa. Kalastuslupa kuuluu mökkivuokraan. Mökkivuokraan kuuluu myös soutuvene ja sähkökäyttöinen perämoottori, joten voit rauhassa veneillä ja kalastaa. Kuljetan vuokralaiset saareen ja takaisin.

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

4.2/5 - (14 votes)

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.