Mattilan Majatalo

4/5 - (8 votes)

IDYLLISTÄ MAJOITUSTA MAASEUDULLA

Mattilan Majatalo sijaitsee keskellä kauneinta maaseutua Sastamalan Kärppälässä. 1800-luvun puolivälissä valmistuneen maatilan päärakennus sekä viereinen Pytinki on entisöity idyllisiksi majoitus-, juhla- ja kokoustiloiksi. Mattilassa nukut hyvin ja pääset nauttimaan luonnon rauhasta. Samassa pihapiirissä sijaitsee myös Kärppälän Ratsutila.

Mattilan Majatalon huoneet ovat tilavia 2–4 hengen huoneita. Vieraiden käytössä on myös täydellisesti varusteltu iso keittiö, kaksi salia sekä saunatilat. Pihassa on varattavissa noin kymmenen hengen puulämmitteinen sauna sekä tilava palju. Aamiainen ei kuulu majoituksen hintaan, mutta sen voi varata erikseen.

Järjestämme kaiken kokoisille ryhmille toiveiden mukaisia juhlia ja illanviettoja. Tilaisuuksien ohjelma haluttaessa voi olla esimerkiksi viiniasiantuntija Tanja Turusen opastama viininmaistelu tai illallisen valmistus keittiömestarin johdolla. Toiminnassa voi hyödyntää myös samassa pihapiirissä olevan Kärppälän Ratsutilan tarjontaa.

Viihtyisät tilat ja kaunis maalaismiljöö tarjoavat upeat puitteet onnistuneisiin juhliin, inspiroiviin kokouksiin sekä rentouttavaan lomailuun. Mattilasta on noin 10 min automatka Sastamalan keskustaan, mistä löytyvät mm. Herra Hakkaraisen talo sekä Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi.

Tervetuloa Mattilan Majataloon!

Mattilan Majatalo
Kärppälänraitti 112, 38220 Sastamala
p. 010 4190 290
mattilanmajatalo.fi

 

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

4/5 - (8 votes)

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.