Majoitus-Paavola

Majoitusta ympäri vuoden "Hyynilä hyvä kylä, Paavola paras talo" -maisemissa

2.9/5 - (24 votes)

Majoitus-Paavolan luonnonkauniin maalaismiljöön löydät Sastamalan Mouhijärveltä. Paavola on kylämme kantataloja, mistä entisaikojen piiat ja rengit ovat todenneet: ”Hyynilä hyvä kylä, Paavola paras talo”. Tätä idyllistä umpikartanomaista tilakokonaisuutta komistavat mm. kymmenet ikivanhat jalavat, riippakoivut, tuuheat vaahterat. Paikkaa ympäröivät kumpuilevat, vehmaat viljavainiot ja pihapiirin korkeimmalta kohdalta avautuu eteesi salaperäisen metsälampi rantasaunoineen.

Ympärivuotiseen majoitukseen ovat nykyaikainen Pehtoorin-Pirtti (PP), nostalginen 1700-luvun Wäenpirtti (WP) ja pystyhirteen 1800-luvulla rakennettu Päärakennus (PR). Kesäaikana meillä voi yöpyä niinikään tunnelmallisissa luhtihuoneissa. Tarkemmat tiedot ja lisäkuvat löydät kotisivuiltamme. Paras ystäväsi Paavolassa on hiljaisuus ja maaseudun rauha. Tervetuloa viihtymään puhtaan luonnon keskelle.

Katso lisätiedot facebookista

Pehtoorinpirtti: https://www.facebook.com/PAAVOLA.FARM/photos/?tab=album&album_id=924222607683452    

Wäenpirtti: https://www.facebook.com/PAAVOLA.FARM/photos/?tab=album&album_id=924221124350267       

Päärakennus: https://www.facebook.com/PAAVOLA.FARM/photos/?tab=album&album_id=924217497683963   

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

2.9/5 - (24 votes)

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.