Liekoranta

Vahvaa osaamista ja tunnetta!

Liekorannan kievari palvelee tilausravintolana ja erilaisissa tapahtumissa. Isoon saliin mahtuu mukavasti n. 80 vierasta ja koko kievariin n. 120 henkilöä. Kievarilla on anniskeluoikeudet, joten omia tarjoiluja ei tiloihin voi tuoda. Käytettävissänne on puheäänentoisto, piano, valkokangas, wifi ja tykki. Erillisen sopimuksen mukaan saatavilla karaokelaitteisto tilaisuuteenne. Juhlat voi järjestää myös esimerkiksi niin, että ruokailu on kievarin tiloissa ja ilta jatkuu vapaamuotoisemmin Isännän tuvassa sisäpihan puolella. Tarvittaessa ulos saa lisäksi telttakatoksia. Isännän tupaan voitte tuoda kokonaan omat tarjoilut tai tilata ne Liekorannan cateringilta. Halutessanne voitte hoitaa tilaisuuden itsenäisesti tai varata henkilökuntamme tarjoilemaan tilaisuuteenne. INVA-WC on välittömässä läheisyydessä kievarin sisäpihalla, Isännän Tuvan tiloissa. Kievarin sisätiloissa ei harmillisesti toistaiseksi ole inva-WC:tä.

Majatalossa on seitsemän kahden hengen huonetta ja yksi neljän hengen huone. Huoneissa on oma kylpyhuone ja televisio. Lämpöpistokkeellinen pysäköinti kievarin pihassa, sauna ja vilpolaparveke ovat veloituksetta käytettävissänne. Huoneiden kylpyhuoneet ovat pienehköjä; reilumpi suihkutila on saunan yhteydessä. Huoneet sijaitsevat toisessa kerroksessa ja kievarissa ei ole hissiä. Yhteiskäytössä on minikeittiö, jossa on jääkaappi, mikro ja kahvin/teen valmistusmahdollisuus.  Vastaanotossa ei ole säännöllisesti henkilökuntaa. Päivystämme puhelimitse 24 h/vrk.

Kievari on rakennettu 1900 ja huoneet ovat alun perin tehty piikojen kammareiksi. Historiallisessa hirsitalossa eletään maaseudun hengessä, elämisen äänineen ja keittiön tuoksuineen. Huoneen hintaan sisältyvät peti- ja liinavaatteet sekä pyyhkeet. Aamiainen tarjoillaan alkaen alakerran ravintolan tiloissa ma-pe klo 7-8.30 ja la-su klo 8.30-10 (tarvittaessa aamiainen valmistetaan aikaisemmin).

 

 

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Liekoranta

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.