Liekoranta

Palvellen vuodesta 1901!

3.5/5 - (51 votes)

Liekorannan kievari palvelee tilausravintolana ja erilaisissa tapahtumissa. Isoon saliin mahtuu mukavasti n. 80 vierasta ja koko kievariin n. 120 henkilöä. Juhlat voi järjestää myös esimerkiksi niin, että ruokailu on kievarin tiloissa ja ilta jatkuu vapaamuotoisemmin Isännän tuvassa sisäpihan puolella. Tarvittaessa ulos saa lisäksi telttakatoksia. Isännän tupaan voitte tuoda kokonaan omat tarjoilut tai tilata ne Liekorannan cateringilta.

Majatalossa on seitsemän kahden hengen huonetta ja yksi neljän hengen huone. Lämpöpistokkeellinen pysäköinti kievarin pihassa, sauna ja vilpolaparveke ovat veloituksetta käytettävissänne. Huoneiden kylpyhuoneet ovat pienehköjä; reilumpi suihkutila on saunan yhteydessä. Yhteiskäytössä on minikeittiö, jossa on jääkaappi, mikro ja kahvin/teen valmistusmahdollisuus.  Huoneen hintaan sisältyvät peti- ja liinavaatteet sekä pyyhkeet.

Kievari on rakennettu vuonna 1900, ja huoneet ovat alun perin tehty piikojen kammareiksi. Historiallisessa hirsitalossa eletään maaseudun hengessä, elämisen äänineen ja keittiön tuoksuineen. 

Tervetuloa!

 

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

3.5/5 - (51 votes)

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.