Laiturikahvila

Tervetuloa nauttimaan Ravintola Laiturikahvilan monipuolisista palveluista!

3.3/5 - (44 votes)

Tapahtumarikas ruokaravintola Laiturikahvila sijaitsee kaupungin parhaalla paikalla, Rautaveden rannalla. Kävelymatkan päässä ovat mm. Herra Hakkaraisen talo, Pukstaavi, Tyrvään Kirjakauppa ja Vammalan tori. Ravintolassa tarjotaan ruokaa, kahvia, jäätelöä ja virvokkeita A-oikeuksin. Ruoka- ja seurusteluravintolan lisäksi Laiturikahvila on kesäaikaan monipuolinen tapahtumapaikka ja ehdottomasti kaupungin aurinkoisin kesäterassi. Laiturikahvilan yhteydessä on myös vierasvenelaituri .

Laiturikahvilan tapahtumat löytyvät sivuilta: http://www.laaksonlaiturit.fi/fi/laiturikahvila/tapahtumat/tapahtumakalenteri/

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

3.3/5 - (44 votes)

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.