Laiturikahvila

Tervetuloa nauttimaan Ravintola Laiturikahvilan monipuolisista palveluista!

Tapahtumarikas ruokaravintola Laiturikahvila sijaitsee kaupungin parhaalla paikalla, Rautaveden rannalla. Kävelymatkan päässä ovat mm. Herra Hakkaraisen talo, Pukstaavi, Tyrvään Kirjakauppa ja Vammalan tori. Ravintolassa tarjotaan ruokaa, kahvia, jäätelöä ja virvokkeita A-oikeuksin. Ruoka- ja seurusteluravintolan lisäksi Laiturikahvila on kesäaikaan monipuolinen tapahtumapaikka ja ehdottomasti kaupungin aurinkoisin kesäterassi. Laiturikahvilan yhteydessä on myös vierasvenelaituri .

Laiturikahvilan tapahtumat löytyvät sivuilta: http://www.laaksonlaiturit.fi/fi/laiturikahvila/tapahtumat/tapahtumakalenteri/

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Laiturikahvila

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.