Lahdenperän luontopolku

Lahdenperän luontopolku Suodenniemellä

Kokonaisuudessaan noin 6 kilometrin pituinen luontopolku kiertää Pohjois-Sastamalassa Lahdenperän kylässä. Lahdenperän luontopolku on kyläyhdistyksen talkoilla ylläpitämä ja kunnostama.

Keväällä 2020 sen reittimerkintöjä parannettiin ja polun varrelta löytyy karttoja reitistä. Jos nappaat kuvan lähtöpaikan infotaulusta kännykkääsi, et varmasti eksy reitiltä. Luontopolku on merkitty maastoon keltaisella maalilla.
Luontopolku kulkee Maununvuoren ympäristössä, ja reitistä voi kulkea myös lyhyemmän osuuden (4,2 km). Reitillä voi tutustua erilaisiin metsä- ja kalliomaisemiin ja maisemien ohella nauttia luonnon äänistä ja tuoksuista sekä tarkkailla eläimiä, kasveja ja muita luonnon ihmeitä. Taukoa voit pitää Maununvuoren huipulla, josta muuten näkee Suodenniemen kirkon tornin. Luontopolulla pääset myös kulkemaan halutessasi ainutlaatuisia luonnonmuovaamia kiviportaita.

Suodenniemen keskustasta luontopolun lähtöpaikkaan on n. 8 km. Google Maps opastaa paikalle, jos syötät määränpääksi Lemmetynperäntie. Luontopolun viitta näkyy Lemmetynperäntien oikealla puolella. Auton voi jättää lähtöpaikan läheisyyteen Lemmetynperäntien varteen.
Lahdenperän kyläyhdistys toivoo, että kuljet luontopolulla ympäristöä säästäen sekä jokamiehenoikeuksia noudattaen.

Tervetuloa retkelle Lahdenperään!

Lahdenperän luontopolku näkyy maastokarttasovelluksissa.

Kohteen yhteystiedot

  • Osoite
    Lemmetynperäntie, Sastamala

Käyttäjien arviot kohteesta

Lahdenperän luontopolku

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.