Kutalan Nuorisoseura

Kutalan Nuorisoseurantalo

3.4/5 - (12 votes)

Keskellä kylän maisemaa sijaitseva Kutalan Nuorisoseurantalo on kylän tapahtumien ja harrastustoiminnan keskus ympäri vuoden. Talo on myös suosittu juhlienpitopaikka kauniin järvimaiseman ja hyvien kulkuyhteyksien ansiosta (Tampere 38 km, Vammala ja Nokia 22 km).

Talo tarjoaa toimivat puitteet sekä harrastustoimintaa että juhlien järjestäjiä ajatellen. Lähes 200 neliön juhlasalissa on tilaa noin 150 hengelle ja esiintyjille on lisäksi oma lava. Talon yhteydessä on kesäterassi ja pihapiiristä löytyy noin 40 hengen ”tuoppitupa”. Keittiössä on ajanmukainen varustus ja kylmiö. Taloon on asennettu maalämpöjärjestelmä talvella 2012 ja WC-tilat on remontoitu syksyllä 2012.

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

3.4/5 - (12 votes)

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.