Kulttuuritalo Jaatsi

Tervetuloa Akseli Gallen-Kallelan lapsuudenkotiin

Sastamalan kaupungin kulttuuritalo Jaatsi on Akseli Gallen-Kallelan lapsuudenkoti ja entinen Tyrvään kunnantalo. Nykyisin Jaatsilla on vaihtuvia taidenäyttelyitä ja kulttuuritapahtumia. Näyttelyt ovat avoinna yleensä ti–su klo 12–18 (varmista ajat puhelimitse). Ryhmille opastuksia tilauksesta Sastamalan matkailun kautta tai 0400 229 142.

Kesä 2021

Kulttuuritalo Jaatsin kesän 2021 näyttely on “Retrospektiivisesti, Raimo Viitala kutsuttuna Marje Viitala” . Näyttely on avoinna 11.6.-15.8.2021 päivittäin klo 12-18. Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Tervetuloa tutustumaan surrealistisen taidemaalarin ja paikalliseen kulttuurielämään vahvat vaikutteensa jättäneen vammalalaisen Raimo Viitalan taiteelliseen tuotantoon.

 

Seuraa Kulttuuritalo Jaatsin tapahtumia Facebookista: www.facebook.com/KulttuuritaloJaatsi

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Kulttuuritalo Jaatsi

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.