Kulttuuritalo Jaatsi

Tervetuloa Akseli Gallen-Kallelan lapsuudenkotiin

4.3/5 - (7 votes)

Sastamalan kaupungin kulttuuritalo Jaatsi on Akseli Gallen-Kallelan lapsuudenkoti ja entinen Tyrvään kunnantalo. Nykyisin Jaatsilla on vaihtuvia taidenäyttelyitä ja kulttuuritapahtumia. Ympäri vuoden järjestettävät näyttelyt ovat avoinna yleensä ti–su klo 12–18 (varmista ajat Jaatsin sivuilta Kulttuuritalo Jaatsi – Sastamala tai tapahtumakalenterista www.visitsastamala.fi/tapahtumakalenteri ).

Ryhmille opastuksia tilauksesta Sastamalan matkailun kautta tai 0400 229 142.

Kesä 2023

Kulttuuritalo Jaatsin kesän 2023 näyttely on nimeltään 9 kuvakulmaa nyt – taidetta Sastamalasta 2023. Kesän 2023 taiteilijat ovat: Henri Ijäs, Jaakko Karjula, Nykytaideryhmä Kylkiäinen, Heidi Piippo, Sanna Ristolainen, Kai Ruohonen, Outileena Uotila ja Ari Virtanen. Näyttely on avoinna 16.6 – 13.8.2023 päivittäin klo 12-18 (suljettu juhannuksena 23-24.6.2023). Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Tervetuloa tutustumaan sastamalalaisten taiteilijoiden taiteeseen.

 

Seuraa Kulttuuritalo Jaatsin tapahtumia Facebookista: www.facebook.com/KulttuuritaloJaatsi

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

4.3/5 - (7 votes)

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.