Kultaisen Aikakauden Keskus

Asuinhuoneita vuokralle maaseudulla järven rannalla

1.7/5 - (50 votes)
Kultaisen aikakauden keskus on syntynyt Elämäntarkoitus Oy:n kautta Sastamalan Suodenniemelle, Tampereen ja Porin puoliväliin.
 
Tarjoamme keskuksesta asuinhuoneita vuokralle
-maaseudun rauhassa
-luonnon keskellä
-vesistön äärellä
-yhteisten tilojen käyttöoikeus
-rantasauna lämpenee viikoittain kesäaikaan
 
Paikka sopii erinomaisesti esimerkiksi omaan vetäytymiseen, retriittiin, voimaantumiseen, henkisen kasvun tukemiseen, toipumiseen, etätyöskentelyynkin, ulkoiluun, luonnosta ja rauhasta nauttimiseen, virkistysloman pitämiseen, jne.
 
Keskuksessa on myös pysyvä näyttely enkelikuvineen, mikäli koet oikeaksi tulla siihen tutustumaan ja vaikka paikanpäällä meditoimaan omalla ajallasi, oman aikataulusi mukaan, tervetuloa! Keskuksella järjestetään tarpeen mukaan myös ohjattuja meditaatioita tai valmennuksia.
 
Asumisesi keskuksen yhteisössä voi olla määräaikaista tai vakituista. Asuinhuoneen kuukausivuokra alkaen 350 €/kk, johon sisältyy lämpö, sähkö, vesi, yhteistilojen käyttö. Lyhyemmistäkin vuokrauksista on mahdollista sopia erikseen. Keskuksella on sekä kalustettuja että kalustamattomia huoneita. Rantasauna lämpenee tällä hetkellä yhteissaunomisen merkeissä kesäkaudella kolme kertaa viikossa.
 
Olet sydämellisesti tervetullut keskuksen kultaisen ajan energioihin vahvistumaan ja uudistumaan,
 
Veli Heikki Sirén, keskuksen isäntä
0504644992

 

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

1.7/5 - (50 votes)

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.