Kotajärven Auto- ja traktorimuseo

2.2/5 - (4 votes)

Zetor, Ford, Fordson, Ferguson, Massey Ferguson, Massey Harris, Valmet, Farmall, David Brown, Takra, Renault, Porsche, Fiat, Volvo, Deutz, – Jos nimet ovat sinulle tuttuja on Kotajärven Auto- ja Traktorimuseo Sastamalassa sinua varten!

Kotajärven Auto- ja Traktorimuseossa on esillä lähes 100 traktoria, parikymmentä autoa sekä lukuisa määrä moottoripyöriä, mopoja ja polkupyöriä. Museolla järjestetään kesäisin runsaasti erilaisia tapahtumia, joista tiedotetaan paikallislehtien lisäksi säätiön kotisivuilla.

Vammalalainen Seppo Kotajärvi keräsi elinaikanaan mittavan ajoneuvo- ja maatalouskonekokoelman. Kokoelmasta sekä sitä esittelevästä museosta huolehtii nykyisin kerääjänsä nimeä kantava säätiö. Säätiön toiminta-ajatuksena on kartuttaa, tutkia ja tallentaa Suomen maaseudun ja maatalouden koneellistumisen historiaa sekä välittää tietoa niiden kehityksestä uusille sukupolville.

Museo on avoinna kesäkaudella juhannuksesta elokuun alkupuolelle.

Puh. 050 3633 255.

 

 

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

2.2/5 - (4 votes)

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.