Kommeen Kurjen Matkaparkki

Kommeen Kurjen Matkaparkki sijaitsee rauhallisen pihapiirin nurkassa rajoittuen ulkorakennuksiin, peltoon ja metsään. Matkaparkki sopii yhdelle matkailuautolle/-vaunulle. Paikka on lapsiturvallinen ja luonnonläheinen, ja äänimaisema on upea viereisen lintujärven ansiosta. Mahdollisuudet mm. kurkien, laulujoutsenten ja haukkojen bongaukseen ovat mainiot.

Yömaksu sisältää valosähkön, veden täytön pyynnöstä vesiletkulla tai juomavesikanisterin täytön päärakennuksessa, matkaparkin oman nuotiopaikan käytön (nuotiopuut 5 €/kerta) ja suihkumahdollisuuden omaperäisessä Bedford-kärrysaunassa. Kärrysaunassa on myös saunomismahdollisuus, saunavuoro 30 €.

Matkaparkki on saatavilla 1.6.-31.10. Paikan käyttö klo 14 lähtien, luovutus klo 12. Hinta 25 €/vrk. Myös lemmikit voivat tulla tähän matkaparkkiin.

Kommeen Kurjen Matkaparkki varataan matkaparkki.com-mobiilisovelluksella. Lue ohjeet Matkaparkki.com-sivustolta.

Lapsiturvallisessa pihassa on mm. trampoliini, pieni liukumäki, keinuja ja pieni hiekkalaatikko. Sekä autotielle että lintujärvelle on pihasta n. 150 m.

Keskistenjärven lintutornille on kävelymatkaa n. 2,6 km, tai Monako-radan parkkipaikalta 1,3 km. Uimarantasuosituksemme on Kaalisaari Sastamalan keskustassa. Citymarketille eli lähimpään ruokakauppaan matkaa on 8,5 km.

Katso lisätiedot ja käyntivinkkimme nettisivuiltamme.

Samassa pihapiirissä on myös muuta rauhallista majoitusta ja lintujärven rannalla on privaatti Tentsile-puutelttaleiri, joka on vuokrattavana myös päiväkäyttöön.

Kommeen Kurjen muut majoituspaikat voivat olla käytössä, joten pyydämme kunnioittamaan toisten rauhallista oleilua. Asumme myös itse samalla tontilla. Meillä on Tervetuloa pyöräilijä -tunnus, ja olemme sateenkaariystävällinen We Speak Gay -kohde.

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.